2777
2789

توی هفت یا هشت سالگی خودش کم کم رغبت نشون داد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم از چهارسالگی قبل مهد کودک روسری کوچیک برام‌خریدن خودم عاشقش شدم 

چاپ یه سری جوجه رنگی داشت

مهم اینه که طرحشو خودش بپسنده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

از ۷ سالگی هم لباسام‌رو دوست داشتم آستین بلند باشه و پوشیده باشه چون مدرسه میرفتم کم کم عادت کردم همونجوریم کم کم موهامو پوشوندم

انتخاب دوست خیلی مهمه

بچه اگه دوستی داشته باشه که بهش بخنده و مسخرش کنه و..سوال بپرسه خیلی سخت میشه 

واقعا سخت

برا همین یکم دوستاشو کمک کن که اول پا بگیره بعد با دلیل بپذیره. چون واقعا یه سری بچه ها با مسخره کردن حال آدمو میگیرن چه برسه بچه رو

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

من برا دخترم از همون سه چهار سالگی می خریدیم هر موقع خودش دوست داشت بپو شه ولی الان که 7سالشه دیگه چند ماهی هست بدون روسری بیرون نمیره.خودشم دوست داره.از تولدش دیگه با اصرار داداشش نمازم می خونه ولی خودش یه کم سختشه ومی خواد در بره منم اصرار نمیکنم ولی داداشش هی بهش گیر میده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هست

واقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متوجه میشید

سرچ کنید ملی گلد میاد بالا، و ثبت نام کردن توی سایتش خیلی راحته زیر2دقیقه ثبت نام میکنن

📌فقط باید موقع ثبت نام حتما شماره موبایل تون بنام خودتون باشه

2️⃣کدملی تون رو وارد میکنید، و ثبت نام تون تمام میشه

به همین راحتی

📌📌📌فقط بچه ها ممنون میشم حتما موقع ثبت نام کددعوت منو بزنید🙏🏻🌹، اون وقت هم به من 5میلی طلا میدم هم به شما چون برای اولین بار ثبت نام کردید 

موقع ثبت نام این کد دعوت رو بزنید خواهشا: milli-yqri7

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂