سبزیاتو تا جاداره ریز کن و حسابی با شعله کم سرخ کن ینی یه 2 ساعتی طولبکشه اول سبزی خالی تو قابلمه در بسته تا آبش چیده بشه بعدم با روغن تا حسابی تیره و سرخ بشه پیاز زیاد مزشو عالی میکنه.پیازتو ریز خرد کن و تفت بده اما نه خیلی زردچوبه بزن اندازه وقتی خورش معمولی میزنی که خوشرنگ بشه بعد سیر ریز خورد شده بریز توش سیرش با خودته دیگه
سبزیاتو تا جاداره ریز کن و حسابی با شعله کم سرخ کن ینی یه 2 ساعتی طولبکشه اول سبزی خالی تو قابلمه در بسته تا آبش چیده بشه بعدم با روغن تا حسابی تیره و سرخ بشه پیاز زیاد مزشو عالی میکنه.پیازتو ریز خرد کن و تفت بده اما نه خیلی زردچوبه بزن اندازه وقتی خورش معمولی میزنی که خوشرنگ بشه بعد سیر ریز خورد شده بریز توش سیرش با خودته دیگه
سبزیاتو تا جاداره ریز کن و حسابی با شعله کم سرخ کن ینی یه 2 ساعتی طولبکشه اول سبزی خالی تو قابلمه در بسته تا آبش چیده بشه بعدم با روغن تا حسابی تیره و سرخ بشه پیاز زیاد مزشو عالی میکنه.پیازتو ریز خرد کن و تفت بده اما نه خیلی زردچوبه بزن اندازه وقتی خورش معمولی میزنی که خوشرنگ بشه بعد سیر ریز خورد شده بریز توش سیرش با خودته دیگه
اما سیر کم نریز بعد از یه تفت که سیرات سبک شد و بوی زردچوبه رفت سبزیاتو اضافه کن و یه تفت کوچولو تا با هم مخلوظ بشن بعد بهش یکم آب اضافه کن خیلی کم که فقط چنتا قل بخوره
تویه کاسه به اندازه ای که میدونی میگوهات همه آغشته میشن زردچوبه+پودر سیر+فلفل+و هر ادویای دوسداری مخلوط کن همه میگوهاتو بریز توش و خوب زیرو رو کن بعد تو صافی بریز تا ادویه های اضافش بریزه بعد هم تو یه تابه یه 3 دقیقه تفتشون بده