2777
2789
عنوان

با رل هاتون

160 بازدید | 18 پست

کجا میرید ؟ 

کجا ها میرن؟؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

کافه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونموقع 

دوست بودیم 

جنگل کوه دریا

کافه

رستوران

شهربازی

همه جا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

از شهر خارج میشم

مثلا شهر دیگه برین شهر پسره ک بزرگ ترم هست ولی ۴۵مین راهه ؟ البته میگفت میام دنبالت بعد من بگم این کیه اومده دنبالم😂اسنپیه؟ 😭😂بهم میگ بریم بیرون پارتنرم نیست رفیقیم ولی اگ یکی ببینتمون فک میکنن پارتنرمه دیگه واس همین نمیدونم از شانس منه همونجاهم یکی میبینتم 

مثلا شهر دیگه برین شهر پسره ک بزرگ ترم هست ولی ۴۵مین راهه ؟ البته میگفت میام دنبالت بعد من بگم این ک ...

چن سالته؟ خب ببین هر شهری یه نقطه کور داره که دور از همه جا باشه دیگه. آدم میره اونجا. آره بگو اسنپه

مثلا شهر دیگه برین شهر پسره ک بزرگ ترم هست ولی ۴۵مین راهه ؟ البته میگفت میام دنبالت بعد من بگم این ک ...

علاوه بر دیدن خطرناکههههه 😭😂💔

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

ی سوال اگ شهرتون مثل تهران بزرگ نباشه و ممکنه اشنا ببینین و نمیخواین اشنا ببینتتون و از طرفم تنها نم ...

رستورانای سنتی بیرون شهر یا جاهایی که به نظرت فامیلت نمیره

علاوه بر دیدن خطرناکههههه 😭😂💔

اره همون 😂نمیدونم واقعا مثلا میتونم ب رفیقم بگم من و ببره ی کافه تو شهر اون پسر

اخه زشته ب اون بگم 😂

ی کافه باشه ادم باشه ک تنها نباشیم و از اون ورم اشنا نباشه