2777
2789
عنوان

با رل هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
۲۲سالمه تا حالا دیت نرفتم ولی😂

ببین من خودم خانوادم آنقدر سختگیر هستن اگر بخوام هم نمیتونم برم دیت. برا همین مجبور شدم مجازی با کسی دوس شم که حداقل فقط ماهی یبار همو ببینیم چون خانوادم با اینکه 26 سالمه همش میپرسن کجایی با کی رفتی ثابت کن کجایی. اعصاب برام نزاشتن. یعنی تا حالا پار تنر نداشتی هیچوقت؟؟؟ چرا نرفتی تا حالا؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من خودم خانوادم آنقدر سختگیر هستن اگر بخوام هم نمیتونم برم دیت. برا همین مجبور شدم مجازی با کسی ...

من ی پارتنر داشتم لانگ بود دوماه همش ادم مناسبی نبود کات کردم

دیت نرفتم چون اصلا نمیخواستم چون بابام قطعا خوشش نمیاد بفهمه اینجوری نیست چکم کنه میدونه بیرونم با دوستامم 

حتی تا یک شبم بیرون موندم با دوستام ولی قطعا رو پسر حساسه منم از هیشکی اونقدر خوشم نیومد ک بخوام برم ببینمش 

من ی پارتنر داشتم لانگ بود دوماه همش ادم مناسبی نبود کات کردمدیت نرفتم چون اصلا نمیخواستم چون بابام ...

متولد 82 هستی درسته؟ غمت نباشه خوب کاری کردی که با کسی که خوشت نیومده هرگز بیرون نرفتی.. اینجوری به آدم حس بی ارزشی دست میده. رفیق پسر هم نداشتی که باهاش بیرون بری؟ یعنی با رفیق پسرت بیرون نرفتی تا حالا؟ اما خب ما یه اکیپ دانشگاهی بودیم که 3 تا پسر بودن و 6 تا دختر بودیم. خانوادم مشکلی با اون نداشتن اما اگر بخوام با پار تنر برم بیرون قطعا رفتار خیلیییییی بدی میکنن باهام