2777
2789
عنوان

تجربه های دیت اولتون رو بگیدبهم💕

1589 بازدید | 62 پست

لازمه کادو بگیریم ؟ یا گل ؟ باید دنگمونو جدا حساب کنیم؟ کجا بریم بیشتر ؟ چن ساعت کنارهم باشیم بهتره؟ و تیپ و استایل و خلاصه هرچی ک میدونید باهام در اشتراک بزارید

..

سنم کم بود طرف پیر بو د منوبرد پیاده روی منم دوست اوسگول تر از خودم برده بودم هی میزد تو سر طرف میگف حاجیییییییی خوشمیگذره سر صبحی

۶ صبح

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره اگ خیلی وقته همو میشناختین مثل رابطه لانگ باشه ولی اولین دیتتونه بله بهتره یه کادویی بگیرید اقا پسر هم یه شاخه گلی یا یه کادویی

دنگ و اینا بستگی ب دوتاتون داره 

استایل هم نه زیاد رسمی باشه نه زیاد لش و فانتزی یه چیز مناسب 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

بستگی داره اگ خیلی وقته همو میشناختین مثل رابطه لانگ باشه ولی اولین دیتتونه بله بهتره یه کادویی بگیر ...

کادو در چه حد؟ اره لانگیم و یه هفته دیگه میخواد بیاد بهم سربزنه البته دوهفته نشده ک باهم تو رابطه ایم

دنگ اونم باید تعارف بزنم یا ن ؟ 

..

نه تو گل و کادو نخر

پسر بخره بهتره، نخره هم اشکالی نداره

تیپ معمولی‌تو بزن ولی شیک باش

جوری نباش که حس کنه میخوای بری عروسی و با خودش بگه اوه چخبره؟!

چند ساعت با هم باشید که بستگی به خودتون داره

موقع حساب کردن یه تعارف بزن ببین چی میگه

ولی در کل وظیفه پسره بنظرم

کادو در چه حد؟ اره لانگیم و یه هفته دیگه میخواد بیاد بهم سربزنه البته دوهفته نشده ک باهم تو رابطه ای ...

چندسالته

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
اخه مهرماه تولدشه اما اینجا نیست نمیدونم باید چیکارکنم

بده پس ولی چیز گدون نخر مثلا فندک عتیقه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نه تو گل و کادو نخرپسر بخره بهتره، نخره هم اشکالی ندارهتیپ معمولی‌تو بزن ولی شیک باشجوری نباش که حس ...

من شبارو تا۸ونیم میتونم بیرون باشم وگرنه مامانم زنگ میزنه میشورتم😂چن بریم تا چن خوبه؟

گل نگیرم؟ راستی۲۷ مهرماه تولدشه ولی پیشم نیس چیکارکنم؟

..