2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 51 پست
ب نظرم کیلیپ از حاج اقاها ک میگن برای نماز طرفو اذیت نکنید براش پخش کن

میگه برام کادو نخر پول ندع نماز اول وقت بخون🥲😂

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

همین‌مادر تو‌ دوران بیماری به زور بهتون دارو میداد وقتی بچه بودینچرا از داروهای دوران بیماری زده نشد ...

انشالله شروع میکنم دوباره ب امید خدا

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی من میخام برای خودم بخونم ن بقیع🥲

منم همین حس رو داشتم ، اصلا میگفتن پاشو بخون لج میکردم که به اینا چه ربطی داره اصلا 

بعد فهمیدم تلویزیون و برنامه هاش از عذاب های دنیایی و اخروی گفتن اینا واسم ترسیدن ولی با لحن بد بیانش میکردن دلسوزیشون رو 

تو اول وقت بخون گلم نه چونکه اونا میگن ،چونکه اون لحظه خدا صدات زده و قراره کلی هدیه توی دنیا و آخرت بهت بده ،دیر بری خواسته هات دیر میشه 

هیییی🥲

همینکه الان دغدغه دارین نشون میده خدا دوستون داره و نشون دهنده اینه که ازدامن‌ مادر پاک ومومنه ای به ایتجا رسیدین

پس قدر بدونین

حتی الامکان نماز رو اول وقت بخونین

گاهی که نمیشه خب در اسرع وقت که تونستین بخونین

ولی بنظر حقیر خدا به همت منو شما نگاه میکنه که چقدر برامون مهمه

پس همت کنین

ان شاالله خدا هم یاری خواهد کرد

آقا هستم

منم همین حس رو داشتم ، اصلا میگفتن پاشو بخون لج میکردم که به اینا چه ربطی داره اصلا بعد فهمیدم تلویز ...

چشم گلم میخونم ب امید خدا 🥲❤ التماس دعا عزیزم

همینکه الان دغدغه دارین نشون میده خدا دوستون داره و نشون دهنده اینه که ازدامن‌ مادر پاک ومومنه ای به ...

ممنونم اقایی پژوهشیان یک دنیا تشکر انشالله میخونم تا بچه های منم حد اقل از دامن ی خانم خدا شناس بوجود بیاد

فدات شم ،حتما توام اگه منو یادت موند و تایم داشتی دعا کن💋

چشم خشکلم چیشد دوباره برگشتی ب نماز ؟ دوسداشتی بگو

واجب نیس ک من شاغلم هر وقت بتونم میخونم شاید گاه خستم

به قول یکی از کاربران میگفت دلت میاد دوست صمیمیت بهت زنگ بزنه جوابشو ندی؟
خدا که بهترین و مهربونترینه و خالق ماست و هرچی نعمت داریم از خداست، موقع اذان صدامون میکنه و ما جوابشو ندیم؟!
بعدم نماز اول وقت با نماز امام زمان بالا میره و قبول میشه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به قول یکی از کاربران میگفت دلت میاد دوست صمیمیت بهت زنگ بزنه جوابشو ندی؟خدا که بهترین و مهربونترینه ...

🥲😭😭😭

آیت الله بهلول گنابادی

ما با کاروان و کجاوه به «گناباد» می‌رفتیم. وقت نماز شد. مادرم کاروان‌دار را صدا کرد و گفت: کاروان را نگه‌دار می‌خواهم اول وقت نماز بخوانم.

کاروان دار گفت: بی‌بی! دوساعت دیگر به فلان روستا می‌رسیم. آنجا نگه می‌دارم تا نماز بخوانیم.

مادرم گفت: نه! می‌خواهم اول وقت نماز بخوانم. کاروان‌دار گفت نه مادر.الان نگه نمی‌دارم.

مادرم گفت: نگه‌دار. او گفت: اگر پیاده شوید، شما را می‌گذارم و می‌روم. مادرم گفت: بگذار و برو.

من و مادرم پیاده شدیم. کاروان حرکت کرد. وقتی کاروان دور شد وحشتی به دل من نشست که چه خواهد شد؟

من هستم و مادرم. دیگر کاروانی نیست. شب دارد فرا می‌رسد و ممکن است حیوانات حمله کنند.

ولی مادرم با خیال راحت با کوزه‌ی آبی که داشت، وضو گرفت و نگاهی به آسمان کرد، رو به قبله ایستاد و نمازش را خواند.

لحظه به لحظه رُعب و وحشت در دل منِ شش هفت ساله زیادتر می‌شد. در همین فکر بودم که صدای سُم اسبی را شنیدم. دیدم یک دُرشکه خیلی مجلل پشت سرمان می‌آید.

کنار جاده ایستاد و گفت: بی‌بی کجا می‌روی؟ مادرم گفت: گناباد. او گفت ما هم به گناباد می‌رویم. بیا سوار شو.

یک نفس راحتی کشیدم. گفتم خدایا شکر. مادرم نگاهی کرد و دید یک نفر در قسمت مسافر درشکه نشسته و تکیه داده. به سورچی گفت: من پهلوی مرد نامحرم نمی‌نشینم.

سورچی گفت: خانم! فرماندار گناباد است. بیا بالا. ماندن شما اینجا خطر دارد. کسی نیست شما را ببرد.

مادرم گفت من پهلوی مرد نامحرم نمی‌نشینم! در دلم می‌گفتم مادر بلند شو برویم. خدا برایمان درشکه فرستاده است؛ ولی مادرم راحت رو به قبله نشسته بود و تسبیح می‌گفت!

آقای فرماندار رفت کنار سورچی نشست. گفت مادر بیا بالا. اینجا دیگر کسی ننشسته است. مادرم کنار درشکه نشست و من هم کنار او نشستم و رفتیم.

در بین راه از کاروان سبقت گرفتیم و زودتر به گناباد رسیدیم.

(الیس الله بکاف عبده)زمر/۳۶

اگر انسان بنده ی خدا شد خداوند امور او را کفایت و کفالت می کند.

آقا هستم

نقل است جوانی نزد شيخ حسنعلی نخودكی‌اصفهانی آمد و گفت: «سه قفل در زندگی‌ام وجود دارد و سه كليد از شما می‌خواهم! قفل اول اين است كه دوست دارم يك ازدواج سالم داشته باشم، قفل دوم اينكه دوست دارم كارم بركت داشته باشد و قفل سوم اينكه دوست دارم عاقبت بخير شوم.»

شيخ نخودكی فرمود: «برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان. برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان و برای قفل سوم هم نمازت را اول وقت بخوان!»

جوان عرض كرد: «سه قفل با يك كليد؟!»

شيخ نخودكی فرمود: نماز اول وقت «شاه كليد» است.

آقا هستم

علی باباخانی-خیاط لباس علما - می گفت:

یک روز برای اندازه زدن لباس مرحوم آیت الله مرعشی نجفی به منزل ایشان رفته بودم.

وقتی به آن جا رسیدم وقت اذان شد و حضرت آقا در حال آماده شدن برای رفتن به نماز بود، عرض کردم:

.

آقا! یک دقیقه صبر کنید تا عبا را بر دوش تان انداخته، آن را اندازه بزنم، آقا دست من را گرفته فرمودند:

نگذار شیطان ما را از نماز اول وقت غافل کند، بیا به نماز برویم بعد که آمدیم اندازه بگیر!

.

یکی از اولیای الهی میفرمودند:

«به نماز نگویید کار دارم ، به کار بگویید وقت نماز است»

یا به عبارت دیگر:

«به نماز نگویید کار دارم، به کار بگویید که نماز دارم»

.

.

یکی از صالحان دعا میکرد:

خدایا در روزی ام برکت قرار ده!

کسی پرسید: چرا نمی گویی روزی ام ده؟

ڱفت:

روزی را خدا برای همه ضمانت کرده است.

اما من بـرکت را در رزق طلب می کنم چیزی ا‌ست که خدا به هرکس بخواهد می دهد(نه به همگان).

.

.

برکت اگر در مال بیاید ، زیادش می کند.

اگر در فرزند بیاید،صــالحش می کند.

اگر در جسم بیاید، قوی و سالمش می کند.

و ...

مهم ترین و قوی ترین عامل برکت در زندگی و روزی انسان، نماز را اول وقت به جا آوردن است.

آیت الله شیخ مهدی مازندرانی رحمةالله علیه میفرمودند:

نماز را اول وقت بخوانید! خداوند هرچه بخواهید،به شما می دهد.

.

سپس می فرمود:

هنگام نماز، اگر کار را بر نماز مقدم بدارید،مطمئن باشید،از آن کار خیری نمی بینید و بهره ای نخواهید برد.

به عبارت دیگر:

برکتی در آن کار نیست و برکتی را نخواهید دید.

آقا هستم

آیت الله بهلول گنابادیما با کاروان و کجاوه به «گناباد» می‌رفتیم. وقت نماز شد. مادرم کاروان‌دار را صد ...

چه زیبا و جالب🥲🥺

نقل است جوانی نزد شيخ حسنعلی نخودكی‌اصفهانی آمد و گفت: «سه قفل در زندگی‌ام وجود دارد و سه كليد از شم ...

بله این و شنيده بودم🥺