2777
2789
عنوان

کاش همه اسنپیا خانم باشن

199 بازدید | 18 پست

آدم نمیترسه امنیت داره می‌تونه تا مقصد با طرفش صحبت کنه 

واسه مادرم اسنپ گرفتم که بیاد خونمون الان دیدم خانومه دیگه از اسنپ اومدم بیرون واسه مادرمم زنگ نزدم خیالم راحته🥹

چی میشد تعداد راننده خانم بیشتر از آقا بود 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

نترسیدن اره منم دوست دارم همیشه خانم باشن وقتی من سوار میشم ولی بعضیا عین خوکن حرف ک‌نمیتونی بزنی نفسم بکشی سگ میشن🤣🤣

ننگ بر آنکه خواسته شمر بما کمک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونام آقایونی که مسافرشون میشن آزارشون میدن

توی اینستا چندین پست دیدم از خانومی که تو ماشینش دوربین نصب کرده پشت هم بهش پیشنهادات غیراخلاقی دادن

فک میکنن چون با ماشین کار میکنه حتما حد و مرز نداره که البته بی حد و مرز خود پفیوزنشونن 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من هیچ مزاحمتی ندیدم تا حالا از اسنپ خیلی با احترام برخورد میکنن اکثرا

من چندباری دیدم ولی خب راننده خانم امن تره 

اون حس ترسو دیگه نداری

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

نترسیدن اره منم دوست دارم همیشه خانم باشن وقتی من سوار میشم ولی بعضیا عین خوکن حرف ک‌نمیتونی بزنی نف ...

حق دارن 

من خودم چندتا خانوم راننده دیدم خیلی عصبی بودن بنده خدا ها مثل مرد صبح تا شب رانندگی میکنن خب فشار میاد روشون عصبی میشن 

ولی خیلی هاشون گلن 

اره خانم بهتره یبار من اسنپ گرفتم گفت بیا بشین جلو صحبت کنیم تا خود مقصد صحبت کردیم اهنگ گذاشت خیلی ...

واسه من پیش نیومد چون زیاداسنپ نمیگیرم 

ولی مادرم حدودا یه ساعت راه میخواست بره بعد می‌گفت همش میگفتم تنهام میترسم راننده اگه آقا باشه بعد دید طرف خانومه به مادرم گفت بیا جلو باهم کلی حرف زدن بعد مادرم بنده خدا می‌گفت همیشه واسم اسنپ خانوم بگیر🥹😂فکر میکرد انگار دست خودمونه

وای ذقیقااااا ، من حالم از مردا اسنپی بهم میخوره تا میشینی نو ماشین یا زر میزنن یا زل میزنن بهت انگا ...

دقیقا منم خیلی بدم میاد بعضیا خیلی بی فرهنگن 

مخصوصا سن بالاها