2777
2789
عنوان

خیلی خری خونه تکونی😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 30 پست
خداییش انقدر که حمام و سرویس بهداشتی خستم کرد هیچ جا خسته نشدم.لامصب از بس کوچیک بودن یا کمرم به یه ...

وای منم ۳ ساعت تو حمام بودم

پوکیدم

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی نمیکنم فردا صبح پا میشم تمیز میکنم  کو تا عید😁

چه ریلکس.من مامانم عین اینایی که بازجویی میکنن هرروز زنگ میزد ببینه چیکار کردم اگه کم کار کرده بودم به فنا میرفتم

چه ریلکس.من مامانم عین اینایی که بازجویی میکنن هرروز زنگ میزد ببینه چیکار کردم اگه کم کار کرده بودم ...

خب خونه من تمیز 

خونه تکونی نمیخاد اصلا فردا هم الکی میخام گردگیری کنم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
ادم باید کاراشو بده کسی بیاد کنه راحت

متاسفانه من کار هیچکسو قبول ندارم بجز مامانم.زنداداشم کلی اصرار کرد بیاد کمکم گفتم نه بااینکه خونش از تمیزی برق میزنه ولی اگه خودم کارمو انجام ندم همش حس میکنم خوب تمیز نشده