2777
2789
عنوان

خیلی خری خونه تکونی😠😠😠

525 بازدید | 30 پست

واقعا خره

دیگه جنازم افتاد رو زمین.تازه من چندماه یبار خونه تکونی میکنم و اینقدر خسته میشم وای به حال اونایی که سالی یبار خونه تکونی میکنن.هییی خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوخی نکن.حتما بعد از عید تمیز میکنی

شوخی نمیکنم

فردا صبح پا میشم تمیز میکنم 

کو تا عید😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

خداییش انقدر که حمام و سرویس بهداشتی خستم کرد هیچ جا خسته نشدم.لامصب از بس کوچیک بودن یا کمرم به یه جا برخورد میکرد یا سرم میخورد به سنگ یا آینه میفتاد روم.همه جام درد میکنه

من که بعد عید جابه جایی دارم دیگه خونه تکونی نکردم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ادم باید کاراشو بده کسی بیاد کنه راحت

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

مال من یه 20 روزی طول کشید دیگه پریروز تموم شد. ولی تمییزی بعدش حال میده ها  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.