واس پلو که سبزی پلویی بگیر
واس ماهی،-ماهی رو شب قبلش یا از صبح با سیر و پیاز و زردچوبه و زنجبیل و تخم گشنیز و فلفل سیاه و روغن زیتون طعم دار کن بعد بذار تو ظرف در دار تو یخچال تا طعم دار بشه بعد بذار یخچال
خواستی درستش کنی یا سوخاری کن سرخش کن یا بدون سوخاری
شکم پر هم همینطور طعم دار کن واس تو شکمش پیاز سرخ کن بعد جعفری بزن بعد گردو و رب انار و کمی سیر بعد بریز تو شکم ماهی بعد تو ظرف فر کفش سیب زمینی و پیاز و لیمو ترش بذار بعد ماهی رو بذار رو سینی روش فویل بکش و چند سوراخ بزن رو فویل تو فر فقط برنج تو این حالت ساده باسه بهتر