2777
2789
عنوان

قلبم داره در میاد از عشق

154 بازدید | 17 پست

عاشق ی پسره شدم اینم بگم که اول اون اومد جلو ابراز علاقه کرد ولی منم بهش حس شدید داشتم و چیزی بروز نمی‌دادم تا اینکه اون اعتراف کرد ،الان ی حال عجیب دارم واقعا قلبم ب معنی واقعی داره از سینم میزنه بیرون براش حس عاشقی شدیدی دارم نمیدونم چطوری وصش کنم خیلی بیقرارم و جوری باهاش رفتار میکنم ک متوجه این حالم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو میدونم بدبخت شدی‌ رفت🥲😂😂

چرا🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

مراقب باش این حس ممکنده کشنده بشه

آخه نمیدونم چطوری خودم رو کنترل کنم نزاشتم اون متوجه این حالم بشه ولی بحدی دوسش دارم ک نمیدونم چیکار کنم اون اصن اومد اعتراف کرد برگام ریخت میدونستم که روم کراشه ولی یکهو اومد همه چیو گفت اون لحظه فهمیدم که چطوری تحمل کردم من ؛چون منم حس شدید بهش داشتم قبل اینکه اعتراف کنه

میشه بگی چیکار کردی کراشت اومد جلو🥲😂

چرااااا منه بدبخت از این بلا ها سرم نمیادددد مثلا اونی که دوسش دارم بیاد بهم بگه دوسم داره🥲😂

خوشبخت باشی عزیزم خیلی خوشحالم برات کلیم ذوق کردممم😍😍❤️

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

عاشقی خیلی ریسکهطرفت چطور در بیادنامرد باشه تیکه تیکه میشی..💔

آره خب اینم هست😣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

آخه نمیدونم چطوری خودم رو کنترل کنم نزاشتم اون متوجه این حالم بشه ولی بحدی دوسش دارم ک نمیدونم چیکار ...

اگ میخای ی نفرو نگه داری باید اون بیشتر دوست داشته باشه

مراقب احساسات خودت باش

من و اون جفتمون ۲۵

عزیزم منم همین حسو داشتم اما...امان ازین پسر جماعت فهمید واسه رابطی جنسی اوکی نیستم ول کرد رفت جیگرم خونه امیدوارم مال تو اینطوری نباشه:) 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰