2777
2789
عنوان

چند تا بچه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست
حیوون خونگی دیگه چه صیغه ایه این حرف ونزن بچه نعمت ورحمت خداسحیوون زبون بسته بایدبره همون جنگل وحیات ...

ما نگفتیم بچه بده که حیوونم اونی که آسیب دیده یا نژاد داره سختشه سعی کنیم به نظرات هم احترام بزاریم

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

ولی بنظرم اگه قراره دو تا باشن همجنس باشن خیلییی بهتره حداقل به درد هم میخورن بچه های خاله من همشون یه دختر یه وسرن همشون ناراضی هستن دخترا میگفتن کاش دو تا خواهر بودیم پسرا میگن دو تا برادر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم بفاصله کمتر از دوسال خیلیییییی سخته خیلییییییییی

آره خب کلن دو تا بچه سخت تر از یکیه من از نگاه بچه های اطرافم و بچگی خودم اینطوری گفتم اصلن بچه داشتن واقعن سخته 

تو این وعض جامعه من خودم میگم فعلا حداقل سگ یا گربه بهتره حداقل بچه رو زندگی رو براش سخت نکنیم نمیخوامم حرف بزنم داستان میشه برق نیست بچه ها حساسن تو گرما اذیت میشن زندگی سخته

خدا حفظشون کنهمن اگر شوهرم همراه بود تو بچه داری و صبور بود مثل خودم الان مثلا شما ۳تا داشتم شاید

ممنون

ن بچه فقط یکی تمام

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ولی بنظرم اگه قراره دو تا باشن همجنس باشن خیلییی بهتره حداقل به درد هم میخورن بچه های خاله من همشون ...

بهترین اینه یه خواهر بزرگ تر داشته باشی بزرگا مثلا تو 12 اون 18

کاشکی دوبار لایک میتونستم کنم حرفم همینع

بعضیا فک میکنن فقط چون شوهر دارن ازون شوهره باید بچم بیارن حالا شوهره معتاده بیکاره چمدونم خیانت کار هرچی

حتی خیلی وقتا میگن بچه رو بیاریم رابطمون پایدار شه

تو ک نه پول داری نه هنوز رابطه خودت با شوهرت درست نکردی بچه چرا باید حتما ازش داشته باشی

بچه ادمیزاده انسانه عروسک خیمه شب بازی نیس ک وارد دنیا کنیش و تروماهاتو بهش منتقل کنی

تا یه زندگی پایدار و یه روان سالم نداری یه دونشم بنظرم زباده

نمیخاد شما برا افزایش جمعیت کشور تلاش کنید

انگل بار آوردن هنر نیست یکی بیار خوب بارش بیار که مفید شه همون یکی 

عاشقم❤️

بعضیا فک میکنن فقط چون شوهر دارن ازون شوهره باید بچم بیارن حالا شوهره معتاده بیکاره چمدونم خیانت کار ...

اگه زندگی مشکل داره سفت و پایدار نمیکنه واقعا یمی دیگه رو بدبخت میکنه

آره خب کلن دو تا بچه سخت تر از یکیه من از نگاه بچه های اطرافم و بچگی خودم اینطوری گفتم اصلن بچه داشت ...

آره خیلی سخته ولی الان همه امیدم اینه دختر کوچیکم راه بیوفته 

چون مهم ترین مشکل دختر بزرگم اینه که خواهرش راه نمیره 

همش دستشو میگیره ببره تو اتاقش اینم نمیتونه بره دعواش میکنه 

بنظرم اگر راه بره وهمبازی بشن خیلی خوب میشه 

یه نکته مثبت دیگه هم که داشته اینع که دختر بزرگم با اینکه سه سال هم نداره ولی خیلی مستقل شده 

غذاشو خودش میخوره یا حتی سعی میکنه لباساش وکفشاشو خودش بپوشه 

درسته نمیتونه ولی سعیشو میکنه 

یا اصلا وابستگی به من نداره