2777
2789
عنوان

چند تا بچه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست
الان همه میگن یکی بیار ولی درست تربیت کن

تربیت که ربطی به تعداد نداره 

رفتار شما هر طور باشه بچتم همونو می بینه یاد می گیره حالا چه یکی باشه یا ۵تا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی یا نهایت یدونه

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

هیچی 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

فقط بستگی به شرایط داره

اگر امنیت اقتصادی یود و آینده بچه هام خیالم راحت بود من بچه زیاد دوست داشتم حتی ۴تا

ولی با این وضعیت دوتا دارم

اگر شرایط نبود یکی حتی

با اینکه چون خودم تک‌فرزندم مخالف تک‌فرزندی ان

😂😂خیلی خوب بودفاصله شون چقدهمن دوس دارم فاصله ۳ سال ولی بچم ۶ سالشه و دیگم‌نمیخوام البته شوهرم گیر ...

دقیقا فاصله ی بچه های من 3ساله

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

فقط بستگی به شرایط دارهاگر امنیت اقتصادی یود و آینده بچه هام خیالم راحت بود من بچه زیاد دوست داشتم ح ...

نمیدونم آینده واقعا معلوم نیس

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫