2777
2789
عنوان

فقط خانم ببینند

90 بازدید | 11 پست

برای جوش بعد اصلاح چکار کنم 😁😁 

ژل سی گل زدم بی فایده بود 

اصلاح با بخارم امتحان کردم 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آب یخ صورتتو بشور 🤦‍♀️🤷‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

با آب یخ صورتتو بشور 🤦‍♀️🤷‍♀️

قبلش یا بعدش 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

قبلش یا بعدش

بعدش 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

منم هر وقت صورتم رو اصلاح کردم ، صورتم می ترکیییید از جوش

ده بارهر سالن عوض کردم، فایده نداشت

۲۰ ساله اپلیدی میکنم  دیگه راحت شدم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
منم هر وقت صورتم رو اصلاح کردم ، صورتم می ترکیییید از جوشده بارهر سالن عوض کردم، فایده نداشت۲۰ ساله ...

منم دستگاه موزن داشتم اما اصلاح بهتره

قبلش یا بعدش

فایده نداره

من همه ی راه هارو امتحان کردم

صورتت مثل من به بند واکنش نشون میده

اپلیدی کن ، اصلا جوش نمیزنی دیگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
منم دستگاه موزن داشتم اما اصلاح بهتره

موزن نه

اپلیدی یا موزن فرق داره

اپلیدی مثل بند از ریشه میکنه