دوشنبه هفته پیش شب ساعت ۱۲ اینا نامزدم داشت منو میبرد خونمون یه همسایه داریم ماشینشو گذاشته بود جلو درشون اونجام خیابون باریکه فقط یه ماشین رد میشه اولش شوهرم گف میکشی کنار ما بریم اونم گف اگه بکشم میرین فعلا که نمیکشم کار دارم گفتیم باشه پنج دیقه گذشت این هنوز داشت با بچه هاش ور میرف اونجا که شوهرم بوق زد گف مگه نمیگم برو من صب کار دارم اونم اومد گف اگه نرم چیکار میکنی شوهرم پیاده شد هردوشون همدیگه رو کتک زدن
چرا بودن ولی نمیان شهادت بدن که چون همسایه اونم هستن بلخرهیکی میخواست بیاد شهادت بده اومد کلانتری ام ...
قاضی یه نفر می فرسته تو کوچه که در مورد اخلاق و رفتار شوهرت تحقیق کنه و ببینه چطور ادم هایی هستید! (البته فکر کنم کوچه ای که شوهرت اونجا زندگی می کنه) اگه بگن شر و دعوایی هستین براتون بد می شه ولی اگه بگن ادم های محترمی هستین و ساکت و آروم هستین قاضی طور دیگه ای نگاه می کنه
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
قاضی یه نفر می فرسته تو کوچه که در مورد اخلاق و رفتار شوهرت تحقیق کنه و ببینه چطور ادم هایی هستید! ...
شر و دعوایی که نیستیم در کل بابای شوهرمم اومد گف باشه آقا اصلا مقصر پسر منه ماشینو بکش کنار بزار ما بریم بازم نکشید گف پلیس هم بیاد نمیکشم پدرشوهرمم قاطی کرد میخواستن همدیگه رو بزنن مردم نزاشتن رفته از پدرشوهرمم شکایت کرده
نه ما چیزی نگفتیم ولی بچه اون مرد گفته به خواهرم تو کوچه که داماد شما ینی همسر من تو زندان میپوسه ال ...
نگران نباشید یا برید دکتر عمومی اونجا یه نامه بگیرید که اینجوری کتک زدتون بعدشم اگر پزشکی قانونی طی این چند روز باز شد برید هرچه زودتر برید خیلی بهتره بعدشم شما نه چیزی به همسرتون میشه نه به شما انقدر فکرتون رو درگیر نکنید من از جزئیات پرونده خبر ندارم اگر داشتم میتونستم بگم رای مستقیم دادگاه چیه ولی با این تعطیلات واقعا خیلی از پرونده داره میوفته عقب شماهم خودتو نگران نکن به اون کبودی هم کاری نداشته باش بذار ببینیم کی پزشکی قانونی باز میشه برید