2777
2789
زمینو تو شهر خودمون نمیشه خرید با پولی که ما داریم وام میدن ولی ما هم کرایه خونه هم وام ازدواج میدیم ...

درسته عزیزم، عیب نداره خوشگلم فعلا اول زندگیتونه انشالله کم کم پیشرقت میکنید خونه میخرید ما تو فامیل داشتیم ظرف بعد از ۲۵ سال زندکی مشترک خونه خریده ، کل اون ۲۵ سال هم هیچ استرسی به خودشون ندادن خوب پوشیدن خوب خوردن خوب گشتن، شما که تازه یکساله ازدواج کردید نگران نباشید 💓🌸

درسته عزیزم، عیب نداره خوشگلم فعلا اول زندگیتونه انشالله کم کم پیشرقت میکنید خونه میخرید ما تو فامیل ...

شوهرمم همش میگه فک نکن بهش ولی آدم نمیتونه که بیخیالم باشه مرسی از حرفای مثبتت عزیزم❤️✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمم همش میگه فک نکن بهش ولی آدم نمیتونه که بیخیالم باشه مرسی از حرفای مثبتت عزیزم❤️✨

خواهش میکنم عزیزم 🌸💓 درسته خوشگلم فکرشو نکن از الان سنی ندارید شما عزیزم که مدام استرس داشته باشید انشالله درست میشه

من یساله ازدواج کردم نداشتن خونه شده تموم فکرو ذکرم

هی ی سال کجا ده سال کجا ما هیچ پستوانه ای نداشتیم هرچی طلافروختیم و جمع کردیم اینقدر گرونی شد ک گذاشتیم روپول پیش خونه. وگرن تاالان میخریدیم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هی ی سال کجا ده سال کجا ما هیچ پستوانه ای نداشتیم هرچی طلافروختیم و جمع کردیم اینقدر گرونی شد ک گذاش ...

میترسم انقد گرونی شدید شه ماهم اینجوری بشیم🥲

میترسم انقد گرونی شدید شه ماهم اینجوری بشیم🥲

اگه پشتوانه نداشته باشی بله سخت میشه.

اتفاقا الان دارم اش نذری ب نیت خونه دارشدن برای امام رضا هست اونو میپزم ایشالا ب نیت تک تک مستاجرای نی نی سایت.هرچ زودتر همگی خونه بخریم خونه ی دلخواهمون رو بخریم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله انشالله عزیزمنذریت قبول باشه❤️✨

ممنون گلم