2777
2789

ما ۲ جای مختلف ساکنیم 

هر چند مدت یکی از خونه هامونیم 

بعد داخل خونه ای که بیشتر زندگی میکنیم همه چی عالیه و باهم خیلی رفتارمون خوبه و هیچ مشکلی نداریم

اما از اون یکی خونه

هر وقت میریم شبیه دشمن میمونیم باهم و همیشه دعواس

نمیدونم چرا اینجوریه😵 امکانات و ساخت هر دوخونه خوبه و تاثیری نداره 

یه دوستام میگف نکنه براتون دعا گرفتن واسه اون خونتون

یعنی ممکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید جن داره سرکه تو چهار گوشه خونه بپاشید و نمک، اسپند دود کنید

یه تابلو قرانی دم درب ورودی خونه نصب کنید

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

خونه روبرویی همسایه مامانم اینا از زمانی که ساخته شده هرکی ک اومده داخلش یادعوا کردن یا تصادف کردن یا طلاق گرفتن یا بچش خود..ک...شی کرده 

یا بچه دارنشدن 

حتی صاحب خونه ی اصلی خودش اومد  داخلش یکسال بعد همسرش زنبور زد فوت کرد حساسیت داشت 

۶ ماه بعدش پسرش تو دعوا چاقو خورد فوت شد  اینقدر پایه و شالوده این خونه بد بیاری میاره برا همه ک همسایه ها همه فهمیدن ک این خونه نکبت میاره 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خونه نوسازه اخه مگه میشه؟

اره میشه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خونه روبرویی همسایه مامانم اینا از زمانی که ساخته شده هرکی ک اومده داخلش یادعوا کردن یا تصادف کردن ی ...

بعد دلیلشو نفهمیدن؟ 

منم اصلا حس خوبی به اون خونه ندارم

یعنی دفعه اخر هر کار کردم که دعوا نشه ولی اخرش نشد و رخ داد

خونه روبرویی همسایه مامانم اینا از زمانی که ساخته شده هرکی ک اومده داخلش یادعوا کردن یا تصادف کردن ی ...

درست مثل آپارتمان محل زندگی ما

همه همسایه ها درگیرن حتی مستاجرا هم اعتراف کردن قبل از اینکه پا تو آپارتمان بذارن زن و شوهر باهم خوب بودن ولی اومدن اینجا باهم درگیرن

من ۸ ساله عروسی کردم و اومدم تو این آپارتمان، سه مورد طلاق دیدم دو مورد در هفته ۵ شب دعوای شدید بقیه هم ماهی یه بار درگیریم

مدام وسیله تو خونه گم میشه

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

درست مثل آپارتمان محل زندگی ماهمه همسایه ها درگیرن حتی مستاجرا هم اعتراف کردن قبل از اینکه پا تو آپا ...

چقدررر عجیببب

مگه یه خونه چی میتونه داخلش باشه که اینقدر بد باشه