2777
2789
عنوان

دلیل التهاب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست
نمیدونم عفونت همون التهاب هست یا نه چون هنوز نرفتم دکتر گوش حلق و بینیولی تشخیص همسرم التهاب هست و ب ...

عزیزم برو ببین چی میگه دکتر من سرما میخورم حوری ورم میکنن که نگو نمیتونم قورت بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برو ببین چی میگه دکتر من سرما میخورم حوری ورم میکنن که نگو نمیتونم قورت بدم

رفتم دکتر نبود الانم منتظرم چند روز دیگه برم 

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

سی ار پی هم دادی؟

ببین دکترا واسه خودش حرف زیاد میزننا فکر کن گلبول سفید من از شش هزار شده بود سیزده هزار میگفتن نه بالا نیست طبیعی هست 

با ازمایشای قبلیت همیشه چک کن سی بی سی هارو 

به حرف همه پزشکا اعتماد نکن 

سی ار پی هم دادی؟ببین دکترا واسه خودش حرف زیاد میزننا فکر کن گلبول سفید من از شش هزار شده بود سیزده ...

اخه جلوی آزمایش ها نوشته بود نه دیگه خوندم بعدش گلبول سفید چیه خطرناکه ؟

اخه جلوی آزمایش ها نوشته بود نه دیگه خوندم بعدش گلبول سفید چیه خطرناکه ؟

wbc

تو سی بی سی هست 

عکس ازمایشت رو یا کامل بفرست برای چت جی پی تی یا اینجا

امروز دکتر خون داشت نشون میداد مال یه ادمی صد و بیست هزار بود دور از جونت من تا دیدم فهمیدم سرطان داره

ولی اگه بره رو سیزده هزار و اینا نشونه عفونت هست 

کلا نتیجه یه ازمایش رو پزشک باید ببینه تا بگه چیه

هر چند پزشکامون تعطیل شدن فکر کن من خودم درگیر عفونت بودم منو چند ماه کشوندن به ازمایشای خودایمنی که هیچیم نبود و عفونت داشت منو میکشت 

بعد دیروز تا دکتر مغز و اعصاب دید گفت خب معلومه این عدد سی ار پی یعنی عفونت 

حالا من یه ماه پیش درمان کردم خودم شانسی انتی بیوتیک خوردما وگرنه مرده بودم اونوقت روماتولوژیست و دکتر ریه و هیچ کدوم نفهمیدن چیه ماجرا

wbcتو سی بی سی هست عکس ازمایشت رو یا کامل بفرست برای چت جی پی تی یا اینجاامروز دکتر خون داشت نشون می ...

یدونه هم آزمایش بود اولش دادم crp۴۰ بود بعدش منو فرستاد این آزمایش ها که گفت فقط عفونت ادراری داری بعدشم گفت بخاطر چاقیته التهابت چون کبد چرب ۱ هم دارم

یدونه هم آزمایش بود اولش دادم crp۴۰ بود بعدش منو فرستاد این آزمایش ها که گفت فقط عفونت ادراری داری ب ...

ببین سی ار پی بالا یعنی عفونت فعال داری

حتما پیگیری کن خطرناکه

اگه عفونت نبود وقتی سی ار پی بالای چهل هست باید بری پیش روماتولوژیست که بیماریهای خودایمنی رو بررسی کنه من الان شش هفت ماهه پاره شدم سر همین سی ار پی بالا

فکر کن هفت ماهه دارم مثل چی اهن میخورم اهنم بالا نمیره

ماهی دو تا ویتامین د پنجاه هزار میخورم 27 هست ویتامین د التهاب نمیذاره هیچ کدوم جذب بشه 

حتما پیگیری کن 

یعنی عفونت ادراری شدید دارم یا عفونت چی ؟

علت عفونت رو باید پیدا کنی 

ممکنه همون ادراری باشه

اگه ترشح شدید داری یا بوی بد از واژن میاد یا ترشح سبز واسه زنان هست

خیلی عفونتها هستن

اگه عفونت نبود اونوقت دکتر تازه میره سراغ بیماریهای خودایمنی مثل لوپوس و اینا 

حتما بگرد دکتر خوب پیدا کن 

مثلا متخصص عفونی 

سی ار پی چهل خیلی خیلی بالاست

علت عفونت رو باید پیدا کنی ممکنه همون ادراری باشهاگه ترشح شدید داری یا بوی بد از واژن میاد یا ترشح س ...

بله سوزش هم دارم زود زود هم میرم دستشویی و بله ترشح هم دارم