2777
2789

من سه سال پیش عروسی کردم برادر شوهر وسطی که متاهل بود ۶۰۰ داد ( زایمانم ۵ ماه پیش ۵۰۰ ) 

برادر شوهر کوچیکه عروسیم هیچی نداد واسه زایمانم باز هیچی نداد( در صورتی که تولد اون یکی بچه داداشش دوماه زودتر زایمانم بود لباس خریده بود براش) 

حالا من چقد کادو باید بدم ؟! 

سلیقمی تا صد سالِ دیگه💕💒.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۰۰هزار تومن😐

خیلی کم بوده 

برای کادو نی نی اینقدر میدن این هم دوستی آشنایی چیزی 

شما یک تومن هدیه بدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

پدر مادرش چقدر کادو دادن؟ سنش چقدر بود ؟ اگه شاغل نبوده یا نوجوان بوده ک توقعی نمیشه داشت. ولی در کل ۱ تومن بده بسشه .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
۶۰۰هزار تومن😐خیلی کم بوده برای کادو نی نی اینقدر میدن این هم دوستی آشنایی چیزی شما یک تومن هدیه بدی ...

من تولد دخترشون یه بار اسکوتر دادم یه بار میز تحریر یه بارم کوله 

حرومشون از این به بعد کوفتم نمیدم حالا عروسی ول کن کادو زایمانم ۵۰۰ ؟؟؟؟؟؟ 

پدر مادرش چقدر کادو دادن؟ سنش چقدر بود ؟ اگه شاغل نبوده یا نوجوان بوده ک توقعی نمیشه داشت. ولی در کل ...

مادر شوهرم اینا هیچی ندادن منم واسه عروسیم توقع نداشتم ازش ولی واسه زایمان فک میکردم ۲۰۰ تمن و بده حداقل چون واسه تولد اون یکی برادر زادس کادو داده بود تازه اون تولد بوده زایمان نبود 

من تولد دخترشون یه بار اسکوتر دادم یه بار میز تحریر یه بارم کوله حرومشون از این به بعد کوفتم نمیدم ح ...

خیلی کم داده خدایی 

شماهم خیلی برای دخترش سنگ تموم گذاشتی 

یچیز کم ببر

🤍✨Beauti Lady