2777
2789
عنوان

موهام خیلی بلنده ی وجب مونده برسه ب زمین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 47 پست
من کلا تعبیر خواب بلدم اول اینکه خواب ها سر گردان هستن دومندش چیدن مو در خواب خوب نیس

خواب ها سرگردان هستن هر جور تعبیر کنی همون اتفاق میوفته شیر آب باز کن خوابت تعریف کن بزا ااب باخودش ببره

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

هر خوابی میبی که ناراحتت میکنه اگه میخوای تعبیر نشه صدقه بده و مطلقا واسه کسی تعریف نکن

همیشه صدقه میدم اما چون خیلی اذیت شدم تو خواب ذهنمو درگیرکرده بود میخواستم ببینم کسی تعبیرشو میدونه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا تعبیر خواب بلدم اول اینکه خواب ها سر گردان هستن دومندش چیدن مو در خواب خوب نیس

منم خواب دیدم موهام کوتاه شده 

توسط کی و چجوری نمیدونم

انگار باورم نمیشد همش دست میزدم بهشون

تعبیرش چیه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بخاطر فکر کردنه زیاده منم قبلنا که موهام بلند نمیشد خیلی دوست داشتم بلندشه همش فکر میکردم بهش یک بار ...

ان شاالله همینطور باشه😂

اما من زیاد فکرنمیکنم و سالها موهام بلند بوده چ کوتاهش نکردم،اتفاقا صبح بلندشدم گفتم کوتاهم زیاد بدنبود😂

منم خواب دیدم موهام کوتاه شده توسط کی و چجوری نمیدونمانگار باورم نمیشد همش دست میزدم بهشونتعبیرش چیه

عزیزم کوتاه کردن مو توسط خودت یا هر کس دیگه اصن خوب نیس 

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

عزیزم کوتاه کردن مو توسط خودت یا هر کس دیگه اصن خوب نیس

صدقه بدم

پنجشنبه هم نوبت فر مو دارم

به نظرت برم؟؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

موی خیلی بلند زیبایی نداره فوقش تا زیر باسن

هرکسی ی چیزیو دوست داره منم موی بلند دوست دارم،ممکنه یکی موهای کوتاه دوست داشته باشه و نظرهمه محترمه عزیزم💗

آهامنظورم اینه چون حساسی این خوابو دیدیمنم بعضی وقتا رو یه سری چیزا که حساس میشم خواب میبینم

ممکنه

امیدوارم همینطور باشه💗

اره حتما برو ،یه صدقه بده انشاالله که خیره

مرسی گلم

چی زر مفت میزنی مو هم بع معنیه آبرو هست و هم راه طولانی

چقدر بی ادبی بی تربیت اول ادب یادبگیر بعد بیا اینجا 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اسی منم موهام تا نزدیک زانوم بودن

ریزش شدید گرفتن و کوتاهشون کردم تا کتفم

رشدشونم زیاده 

الان دوباره بعد از یک سال دارن به پایین کمرم میرسن

حس میکنم موهام خیلی کم پشته و ارزش بلند گذاشتن ندارن و دوباره باید کوتاهشون کنم🤕

ریزششونم الان روزی ۱۵ و حتی کمتره

میشه عکس از موهات بفرستی؟ که ببینم حجمشون چقدره 

مثلا وقتی میبافیشون چقدر میشن؟

چه مراقبتی انجام میدی برا موهات؟

میبافیشون یا بازن؟

منم موهام لخته و جنسشون خوبه/ولی حس میکنم کم پشتن😔

هرکسی ی چیزیو دوست داره منم موی بلند دوست دارم،ممکنه یکی موهای کوتاه دوست داشته باشه و نظرهمه محترمه ...

عزیزم من نگفتم کوتاه میگم تا زیر باسن .تا زیر باسن کوتاهه؟😁

میگم ینی به حرفم فکر کن خاستی

نزار ب زمین برسه انگار زیبایی موی بلندو میگیری 

بزار همینجوری ک هس بمونع بلندتر نشه 

باز هرجور شما راحتی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..