2777
2789

دیشب خواب دیدم آبجیم زمانیکه خواب بودم نصف موهامو کوتاه کرده بلندیش تا سرشونمه از عصبانیت زیاد فقط جیغ میزدم و گریه میکردم خیلی حالم بدبود رو موهام خیلی حساسم و وقتی بهش فکرم میکنم تپش قلب میگیرم

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

وایییییی دقیقا منم دیشب خواب دیدم موهام کوتاه شده 😐😐😐دست میزدم بهشون و گریه میکردم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون زیاد بهش فکر کردی خوابشو دیدیبعد مگه ننوشتی یه وجب مونده برسه به زمین؟ چطور میگی تا سر شونمه

میگه تو خوابی که دیده خواهرش کوتاه کرده بلندیش رسیده به سر شونش 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

وایییییی دقیقا منم دیشب خواب دیدم موهام کوتاه شده 😐😐😐دست میزدم بهشون و گریه میکردم

چقدر عجیب

حتی الان ک فکرمیکنم بهش حالم بدمیشه

من رفتم جلو آینه دیدم ی طرف کوتاهه ی طرف بلند😂😭

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤