2777
2789
عنوان

بچه هایی ک مردود شدن

106 بازدید | 10 پست

بچه ها میدونم الان خیلی ناراحت و نا امیدین

چون خودم دقیقا شرایط شمارو داشتم

ولی می‌خوام بگم این یه دوره سوگواری داره و اگه بخوایین بشینید دوباره برای هدفتون بخونید و بجنگین بعد از 10 روز اصلا فراموش می‌کنید و میوفتین توی مسیر جدید ولی به شرطی ک درست بخونید و تلاش درست کنید نه اینکه صرفا دوباره بخوایین بمونید پشت و همون اشتباهات قبلا رو بخوایین تکرار کنید

من سال اول مردود شدم در صورتی ک اصلااااا انتظارشو نداشتم چون اونقدر رتبم بد نبود 

کلی هم حرف شنیدم از مامان و بابام کلی هم دعوام کردن و سرزنشم کردن و البته خودشونم خیلی غصه خوردن 

میتونم بگم توی اون دوران حس مرگ رو داشتم تجربه میکردم و مرده متحرک بودم انگار 

ولی خب یجوری حالت لج افتاده بودم ک امکان نداره من یه هدفی توی دلم باشه و بهش نرسم و هرجوری باشه میرسم 

دوباره نشستم خوندم ولی این دفعه اشتباهات سال قبل رو تکرار نکردم و یه مشاور خوب گرفتم 

و سال دوم پزشکی قبول شدم

می‌خوام بگم این دوره سوگواری شما یه مدته و اگه بخوایین دوباره شروع کنید و بخونید یادتون میره ولی همیشه به عنوان یه ترس و تلنگر ازش یاد می‌کنید 

ببخشید ک طولانی شد❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توصیهت چیه واسه کسی که اولین ساله میخوادپشت بمونه؟چی باعث شد سال اول قبول نشی؟

خب من سال اول اصلا بلدم نبودم چیو چجوری بخونم و خیلیییی سردرگم بودم 

سال دوم مشاور خوبی گرفتم ک اون خیلی تاثیر داشت

واسه شیمی چه کتابی میزدی هم چنین فیزیک؟ببخشید سوالام زیاد شد😅

شیمی مبتکران 

فیزیک نشر الگو و اینا 

فیزیک رو باید با توجه به سطحت انتخاب کنی چه منبعی بزنی