خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 عنوان پول میکنم 122 بازدید | 22 پست مجردممن از خانوادم پول میکنم منظورم پول کندن و تیغ زدنه 🙂میدونم خیلی زشته ولی سر چیزای مختلف ازشون باج میگیرم .. خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨ 1404/05/25 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 هر روز هر روز قهر و گریه که به من پول نمیدین اونا رو تهدید میکنم و ازشون پول میگیرم با اینکه کار میکنم ولی بیشتر خرجام رو میندازم گردنشون خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 اگه مثلا برن شام منو نبرن مجبورشون میکنم سهمم رو برام مارت به کارت کنن تولدم که نزدیکه از همشون انواع کادو میگیرم و از چند ماه قبل تولدم تا چند ماه بعدش ادامه داره خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 9562 چه بد ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 مثلا گفتم دیگهخیلی ناراحتم از خودم بدم میاد خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 چه بد عذاب وجدان دارم حس میکنم خیلی بی وجدان شدم خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 ای خدااااا چرا هیشکی تاپیکم نمیاد خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 9562 عذاب وجدان دارم حس میکنم خیلی بی وجدان شدم دیگه نکن خب ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 دیگه نکن خب نمیتونم احساس امنیتم رو از دست میدم همش میگم تو باید به فکر خودت باشی هیشکی دلش برات نمیسوزه آیندت نعلوم نیس خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 2496 گفتم دیگهخیلی ناراحتم از خودم بدم میاد میگم مثلا چجوری میگیری پول
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 میگم مثلا چجوری میگیری پول گفتم میگم پول بدید اونام میدن خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 9562 نمیتونم احساس امنیتم رو از دست میدم همش میگم تو باید به فکر خودت باشی هیشکی دلش برات نمیسوزه آیندت ن ... درحدنرمال بخا وظیفشونم هست به هرحال بیشتر وهرلحظه دیگه نه ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
خانوم_هومنم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2861 درحدنرمال بخا وظیفشونم هست به هرحال بیشتر وهرلحظه دیگه نه نه من نرمال نیس پول گرفتنم همش با نارضایتیه و به عنوان یه عقدهای بهم نگاه میکنن خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
kingmrx عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 234 تو خیلی ببخشیدا بیشعور ام ار ایکسم رپرشهرتون درست تنهام ولی سلاحم میکروفون