2777
2789

کسی که دایم دنبال اینه تنش و بحث درست کنه تو زندگی پسر و عروسش ؟یا اگر ببینه پسرش با زنش خوبه دایم دنبال بهونه باشه که جدایی بینشون بندازه وجدان ندارن ینی ؟ولی تا میتونن هوای زندگی دختر و دوماد رو دارن که بهترین زندگی رو داشته باشه دخترش ؟ینی یه خانواده گناه کرده دخترش میده عروس بشه که هر روزی خانواده بی وجدان شوهر یه بامبولی سرش دربیاره مثل خانواده شوهر من ؟البته خانواده باوجدان خوش ذاتم هست از حق نگذریم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

هیچوقت نفهمیدم چطور یه نفر برای زندگی دخترش بهترین رو می‌خواد ولی پسرش رو با زنش بد می‌کنه

پسره هم بی تقصیر نیست

ولی خدایی چرا 

چرا خوشحال می‌شن ببینن پسرشون با عروسشون بد رفتار می‌کنه ؟

چه جذابیتی داره این اتفاق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا،اگه می ترسیدن که این کارا رو نمی کردن.

هر روز یه داستان بخدا شوهرمم بهشون گفته دختر مردم که جای خون نیاوردم هر روز یه تنشی درست میکنین انگار نمیتونن ببینن ما باهم خوب باشیم خدایا زندگیمو بخواد سپردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت نفهمیدم چطور یه نفر برای زندگی دخترش بهترین رو می‌خواد ولی پسرش رو با زنش بد می‌کنهپسره هم بی ...

پسر گناهی نداره واقعن یکیش شوهر خودم 

هروقت اومدن خونمون یحرفی  درست کردن که تنش درست بشه بین ما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت نفهمیدم چطور یه نفر برای زندگی دخترش بهترین رو می‌خواد ولی پسرش رو با زنش بد می‌کنهپسره هم بی ...

منم سوال برام واقعن

آخه ما خانواده خودمون اینجور نیست دلخوری شاید پیش بیاد ولی دیگه حداقل پیش بقیه یا داداشم عروس رو زشت نمیکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شوهر شما آقاستهمه اینطوری نیستنچی می‌گن مثلا؟

مثلاً مادرش اومده چند روز خونه دخترش بود اوشب اومد خونه ما بخدا چقدم احترامش کردم حتی همینجور حرف نیش دار میزد بازم من اصن هیچی نگفتم می‌گفت هر کی اومد خونه دخترش باید خرج چن روزش بیار که منت دوماد سرش نباشه تا این منظورش خونواده من بوده  اصن من تا همچین چیزی ندیدم تو هیچ خانواده ای منم حرفی نزدم یا می‌گفت هر کی اومد خونه ت اصن راش نده مهمون چیه واینا؟الان نمی‌دونم چی شده قهر کرده رفته خونه ش بعد قدغن کرده که به اینا بگو دیگه نیان خونه م،اصن عجیبن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرمم کارش یه شعر دیگه س بعد خانواده م یکیش پیشم که تنها نباشم به شوهرم گفتم من نمی‌ترسم از تنهایی ولی میترسم فردا تنها باشم خانواده ت تهمت بهم بزنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا من برعکس شما هستمخانواده شوهرم اصلا اهل دخالت نیستن ولی شوهرم از صدتا دشمن بدتره هروز یه بحث جد ...

باز خانواده ش پشتت باشن دردش کمتر 

مرد هر چیم خوب باشه خانواده ش که بد باشن همه ش رو اعصاب پسر میرن واقعن مرد بجایی کم میاره گناه نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد دیروزم زنگ زدن با دوماد و دخترش میخاستن برن تفریح من به شوهرم گفتم تو میخوای برو چ اشکال داره من بخاطر بارداریم نمیتونم بیام یچیم میشه شوهرمم گفت تنهات نمیزارم حس میکنم بیشتر بخاطر همین که شوهرم پیش من موند زورشون گرفته حالا مادرش گفته منو دعوت نکردی خونه شوهرمم گفته خونه بچه نیاز به دعوت ندارنه مگه خونه دومادت رفتی 1 هفت موندی دعوتت کرده؟خلاصه بگم دنبال بهونه ن به هر نحو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد دیروزم زنگ زدن با دوماد و دخترش میخاستن برن تفریح من به شوهرم گفتم تو میخوای برو چ اشکال داره من ...

خدا صبرت بده

کلا زبونش تلخه همه چیزو به خودش می‌گیره

اهمیت نده زندگیت رو بکن بذار هی حرف بزنن

خدا صبرت بدهکلا زبونش تلخه همه چیزو به خودش می‌گیرهاهمیت نده زندگیت رو بکن بذار هی حرف بزنن

دعا کن برام آخه خانواده ش اصن هیچی حالیشون نیست پیش بقیه میشینن حرف میزنن خانواده منم برعکس از اینجور رفتارا بدشون میاد تابحال نشده پیش کسی حرف عروسامون بزنیم 

اولین خانواده ای که دیدم اینقدر با عروس بدن 

ولی با جاری دومیم خوبن ...خدا کمکم کنه حداقل شوهرم هوامو داشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40