2777
2789
عنوان

جیب خالی پز عالی وکلا

112 بازدید | 8 پست

چند وقته وکیل شدم هرکی میبینه فکر میکنه رو پول خوابم😂

یه سری از دخترای فامیل حسرت منو  میخورن ولی نمیدونن این طرف هیچ خبری نیست

این زندگی رویای من نیست فکر میکردم سال اول کارم خونه و ماشین میخرم ....🙄حیف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی حس خوبیه بقیه بهت حسادت میکنن

حس غرور موفقیتت هیچوقت تکرار نمیشه

اصلا نمیخواد بهشون بگی از بدیا و سختیای کارت

بزار تصورشون ازت بهم نخوره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

خب سال‌های اول که اصلا درآمد آنچنانی نداره. اصلا کدوم کاری سال اول خونه و ماشین داره؟ دو سال اول هیچ کاری سود نیست. باید اسمت سر زبونا بیفته تا مراجع زیاد داشته باشی. اونم در صورتی که دفتر وکالت داشته باشی. قرار باشه با دادگستری کار کنی مثلا وکیل تسخیری و این چیزا باشی که اصلا هیچ. فرقی با کارمند نداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واقعا خیلی حس خوبیه بقیه بهت حسادت میکننحس غرور موفقیتت هیچوقت تکرار نمیشهاصلا نمیخواد بهشون بگی از ...

نه به کسی نمیگم ولی داشتم فکر میکردم چقدر با تصوراتم فرق داره همه جی

با هیچ شغلی نمیشه سال اول خونه و ماشین خرید گلم که صبر کن مخصوصا برای وکالت اسم و رسو و زمان لازمه

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد.