2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
ایکاش همه مثل شما بودن..یسریا به هیچی فکر نمیکنن فقط به مرحله عملیات و زاییدن میپردازن

من خیلی وسواس دارم رو رفتارم روزهایی که سرش داد میزدم تاصب گریه میکردم

کوچولو و بیش فعاله منم رفتم عمل کردم تا اصلا بچه نیارم واقعا دیدم توان دوتا ندارم گفتم باید همه توان و اعصابمو بزارم برا این..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط یه بچه دارمعمل کردم که دیگه نیارمالان خودمو کنترل میکنم هروقت نگاش میکنم میگم این هیچ کسو تو دنی ...

کاش بتونم منم کنترل کنم براااای مثال ده بار میگم موتور شارژیو وقتی استفاده نمیکنی خاموش کن باطریشو به فنا نده اصلااا گوش نمیده میگ ندیدمش ک روشن باشه😕 بعد حاضر جوابی میکنه میره تو مخم اخرش کتک میخوره

۴سالشه و پسرهمیبرم مهد ۴تا مهد عوض کردم از بس مربیاش گفتن شلوغهشیطنت داره

خدا صبرتون بده حق دارین ، پسرها شلوغ ترن ، یک سرگرمی براش ایجاد کنید که همش درگیر اون باشه ، تاب و سرسره بخرین تو خونه براش 

آقا هستم 

کاش بتونم منم کنترل کنم براااای مثال ده بار میگم موتور شارژیو وقتی استفاده نمیکنی خاموش کن باطریشو ب ...

اینا تو این سن اینطور هستن پسرمنم مثل شماست انقد بیشفعاله هیچکی نگه نمیداره ولی من تجربم شد هرچی بیشتر باهاش لج کنی بگی نکن بکن بدتر میکنه به حاش براش ستاره میگیرم برا کارهای خوبش بیشتر تشویقش میکنم اروم تر شده خیلی 

اینا تو این سن اینطور هستن پسرمنم مثل شماست انقد بیشفعاله هیچکی نگه نمیداره ولی من تجربم شد هرچی بیش ...

پس منم براش برم ستاره بگیرم واسه کار خوبش بچسبونم

پس منم براش برم ستاره بگیرم واسه کار خوبش بچسبونم

اره خیلی موثره بعدش مثلا بیست تا ستاره گرفت بگو یه چیزی که دوس داری انجام بده یا جایی که دوس داری ببرمت 

بخدا هرچی تشویق بشن ارومتر میشن بیش فعال ها

خدا صبرتون بده حق دارین ، پسرها شلوغ ترن ، یک سرگرمی براش ایجاد کنید که همش درگیر اون باشه ، تاب و س ...

تاب داره.موتورشارژی دوچرخه ماشین کنترلی اسکوتر اصلا هرکی میاد خونمون میگ انگار خانه بازی دارین تو خونتون ولی باهیشکدوم زیاد بازی نمیکنه برعکس.😔

بنظرم حتما یه تراپی برو😂😂بدبخت شوهر و بچت چی میکشن

مونده بود تو بگی😕

الان کسی باتو کارداره خود درگیر اومدی پریدی وسط تاپیکم؟

سرتو لطفا از ماتحت بنده بکش بیرون بکن تو ماتحت هرکی که کنارته باتشکر

شرت کم

پس بیشتر به چی علاقه داره

نمیدونم.ژیمناستیک میبرم بامهدکودک توخونم هرچی بخواد هست

ولی یاخرابکاری میکنه یا بازی نمیکنه باهاشون میره دسشویی مثلا اووونقدر مایع میزنه که روشویی پره کف میشه بعد باکفا بازی میکنه