2777
2789

ما قبلا رکز استان بودیم بعد مجبور شدیم بریم یه شهر کوچیک

الان میخوایم اینجا بمونیم

همه میگن برگردین شهر کوچیکه جای پیشرفت نداره

اینجوریه؟ توی شهر کوچیک نمیشه پیشرفت کرد؟

میترسم برگردم آخه دوباره باید از صفر شروع کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاصا شهر کوچیک پیشرفت داره.اونا منظورشون از نظر فرهنگی و این ور چیزاست

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من مشهد زندگی میکردم ولی باز رفتیم تهران 

حتی مشهدو در حد تهران نمیبینم و میگم ک تهران پتانسیل بهتری داره چه برسه شهر کوچیک 

من خودم انتخابم پایتخته شمارو نمیدونم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

هر جا هستی باید سوراخ دعا رو پیدا کنی

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

به خدا منم نمیدونم؟ پیشرفت توی زندگی چیه؟ همش این جمله رو میگن بهم

بقیه رو ول کن

خودت دیدت در مورد پیشرفت تو زندگی چیه؟

مثلا اگه هدفت خرید خونه‌ و مغازه‌ست

تو شهر کوچیک ارزون تره و راحت تر بدست میاد بعد که یه مدت باهاش کار کردین می‌تونید برید شهر بزرگ تر 

پس اینطوری مسیر پیشرفت برای شما آسون تره

ولی نه مثلا یه موقع می‌بینی یه نفر منظورش از پیشرفت این که برند لباس خودش رو بزنه که خب طبیعتا شهر کوچیک خبری نیست براش 

ببین اهداف خودت و همسرت چیه و کجا براتون بهتره 

ول کن بقیه رو

آدم اگه زرنگ باشه همه جا میتونه پیشرفت کنه ولی در کل شهرای بزرگ مخصوصا تهران موقعیت شغلی بهتری داره

اینجا کسی نیست بچمو بگیره که بتونم کار کنم

خودمم دلم میخواد برگردم ولی میترسم اوضاعم بد بشه اونجا