2777
2789
عنوان

دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار این وقت شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 81 پست
شعور ندارن این بچس حساسه تاک با بچه من تنها میشن مثل بچه گربه میندازن تو آب نمیگن وسایل داره حوله دا ...

بعد این نذار پیششون یا حداقل بهشون بسپار بچه رو حموم نبرید

گناه داره بچه همه بچه ها حساسن زود مریض میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرانگی؟بگو اتفاقا بدونه محبت خرکیش چه به سر بچه اورده.بگو تو مهربونی بچه های خودتو ببر حموم لطفت به ...

مجرده دختره بی عقل. نوبت بچه خودشون ک برسه فرش مخمل میارن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
خب بچتو نده دست این و اون

مجبورم خواهر 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
چقد قدر نشناسی واقن بنده خدا هم مراقبت کرده هم دو قورت و نیم تم باقیه؟اون ک نمیخواسته بچه سرما بخوره ...

به زور میان میگن بیرون نبر بده به ما 

همش سرشون توکار آدمه 

مجرده دختره بی عقل. نوبت بچه خودشون ک برسه فرش مخمل میارن

بسه دیگه خیلی داری توهین می‌کنی.

ناراحت بودی بچه تو با خودت میبردی.

اون موقع کونشو میشورن خوبن ولی حق حمام بردن ندارن؟

چقد قدر نشناسی واقن بنده خدا هم مراقبت کرده هم دو قورت و نیم تم باقیه؟اون ک نمیخواسته بچه سرما بخوره ...

چی میگی بچه رو زده  داغون کرده اسمش رو میزاری مراقبت

آلان میدونی چقدر خود بچه و مادرش باید زجر بکشن تا دوره بیماریش تموم شه.

علاوه برخرجایی که برای دکتر و دوا گذاشته رو دستشون.

شما هر کی بچش رو گذاشت پیشت بدون اجازه ی مادرش و بدون لباس حمومش میکنی و لخت ولش میکنی وسط خونه‌

من که مهربونی و دلسوزی ندیدم..

صد رحمت به همون که رک بگه نگه نمیدارم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بنظرم خیلی خوشش میاد بچه رو حموم ببره😁باید یادش بدی چیکار کنه و رو چی حساسی زنداداش منم می‌گفت با و ...

خب یادنمیگیرن والا صدبار به خوبی به خوشی به طریق مختلف گفتم 

من درخواست کرده بودم بچه منو بشورن اخه؟

دیگه خودش صلاح دونسته و شسته...

تو شرایط که عدم قرار میگیره مجبوره یه سری کارهارو انجام بده  

دفعه بعد خواستی بزاری حتمااااا تاکید کن که حموم نبرتش و رک بگو که دفعه پیش بچه سرفه کرد ....

ولی اسی اگه حرف نزنی مسئله حل نمیشه ...

استارتر نمیدونم چند سالشع و محدودیت داره یا نه، بهش آب ولرم با عسل بدهتوی جورابش حلقه پیاز بذار و‌شب ...

ممنون عزیزم 

دوسالشه 

تب نداره هنوز 

ولی بی حاله و خیلی سرفه ها شدیدیمیزنه

من چون شرایطی مشابهه شمارو دارم واقعا درکت میکنم .حق داری والا .یه موقع هایی ویروس گرفتن مریضن همشون ...

بخدا فکرمیکنن محبت میکنن اما وقت مریضی خودت تنهایی پدرت درمیاد