2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست
خدا حواسش بهت هس. ناراحت نباش گلی بسپار بخدا

😔ممنون عزیزم...

ان شاءالله به حق همین امشب به حاجت دلت برسی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خود خودمی تو مخفی کاری😅😅

اره توی این کارا فقط خیلی خوبم😅

میرم یه پاکت پر خوراکی میخرم و میخورم یدونشم نمیبینه😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مگه انداختی؟پس چرا نمیخوایش

چوم تازه از سقط قبلیم دوماه گذشته بدنم اماده نیست اصلا میترسم باشه و بیفته دوباره

مگه خودم نبودم؟۷ ۸ سال در به در یدونه مثبتش بودم.۵تاشونو از دست دادم یدونشون رو خدا نگهداشته برام... ...

خب پس خودت می دونی بارداری چه نعمت بزرگی می تونه باشه

اگر باردار باشی خداروشکر کن و توسل کن انشاءالله ایندفعه بمونه برات

ولی دخترجان خب شما که چتین مشکلی داری اگر واقعا فعلا بچه نمی خوای جلوگیری سفت و سخت از دو راه باید داشته باشی نه اینکه هی پشت هم باردار بشی سقط بشه

باید بری پیگیری کنی ببینی دلیل سقط ها چیه

بدن خودتم داغون میشه این مدلی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

توکلت به خدا باشه این مدت رو باید جلوگیری میکردی

کردم مثلا خیر سرم یکبار در رفت فقط.

خدا خودش کمک کنه😭

جونم بگو...۲ تا گرفتم یکی رو بذارم برا هفته بعد

درسته،ولی دو هفته دیگه انجام بده،آمنیون باید HCG ترشح کنه ،اون وارد خون بشه،از طریق ادرار دفع بشه،شما دو-چهار هفته دیگه دوخط روی نمایشگر ندیدی ،باردار نیستی،ولی باز میگم هیچی قطعی نیست! آزمایش خون بسیار دقیقتره.

(باردار نباشی،یه خط فقط نشون میده)

بخاطر سیستم ایمنی لعنتیم

فدات بشم😔

مادر بودن خیلی سخته.

بیشتر از خودت فکر سلامتی اون وروجک تو دلت که ندیدیش ذهن آدمو درگیر میکنه.

ایشالاه هرچی خیره برات پیش بیاد🌹

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
خب پس خودت می دونی بارداری چه نعمت بزرگی می تونه باشهاگر باردار باشی خداروشکر کن و توسل کن انشاءالله ...

اره عزیزرفتم همه راهی رفتم چندین ساله پیگیرم راهشو پیدا کردم بعد ۴ تا خدا دخترمو بهم داد...

این اخری هم یهویی خودش شد با وجود خوردن داروها ولی بازم نموند...

اینبارم جلوگیری بود همش غیر از یکبارش...

اگه اون یهزبار کار دستم داده باشه خدا فقط رحم کنه بهش.

من همه نگرانیم برای اون بچست که اگه قراره بیاد من نتونم نگهش دارم با اینهمه درد و مرض

درسته،ولی دو هفته دیگه انجام بده،آمنیون باید HCG ترشح کنه ،اون وارد خون بشه،از طریق ادرار دفع بشه،شم ...

باشه گلم مرسی