2777
2789
عنوان

خواستگار بااین شرایط چطوره

906 بازدید | 92 پست

سلام شرایط دخترو پسرو میگم ببینید واقعا در یه سطحن یا پسره بهتره؟

پسر۲۵ ولی سنش بالای۳۰میزنه دبیرعربی هست و توی قلم چی عربی یاد میده باباش سالی۷میلیارد درامدشه ماشینش پژوپارس میخاد دنا پلاس بخره 

وخونه داره پدر داده شهرستان زندگی میکنن و قراره سال بعد بیان مرکز استان راستی دانشجوی ارشد دانشگاه تهران هم هست 

حالا شرایط دختر کارشناسی زیست خونده یمدت ادمین بوده الان داره میخونه ارشد ژنتیک رو بیاره فعلا بیکاره

خونه دختر بزرگ وحیاط داره تو مرکز استان ماشین پدر دختره پراید معمولی(داره ولی نمیخره) دختر ماشین نداره گواهینامه هم نداره 

ازنظر قیافه دختر سرتره ولی جفتشون توپر و هیکلی ان وشبیه هم هم دختر هم پسر...

بااین شرایط بنظرتون دختره سطحش پایین تره؟

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

پسره فقط از نظر مالی اوضاعش بهتره همین، که بخاطر پدر پولدارشه.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی پسر ایفون

گوشی دختر اندروید

اخلاقا شبیه هم جفت خوش ذوق و مهربون و اقا بشدت حمایتگر چون میدونه پدر دختره ادم خوبی نیست و حمایت مالی و عاطفی نمیکنه

پسره فقط از نظر مالی اوضاعش بهتره همین، که بخاطر پدر پولدارشه.

اره بنظرت دختره ک من باشم احساس بدی نداشته باشم؟چون هم سنیم اون خیلی موفق تره پدر حمایتگری داره🥲من نه

عزیزم اخلاق مهمه تربیت و شعور خانوادگی مهمه فقر فرهنگی نداشته باشن و فقر اجتماعی نداشته باشن مهمه

مذهبی افراطی نباشن مهمه یا روشن‌فکر افراطی نباشن مهمه

وگرنه منم میتونم برم آیفون قسطی بخرم والله

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم اخلاق مهمه تربیت و شعور خانوادگی مهمه فقر فرهنگی نداشته باشن و فقر اجتماعی نداشته باشن مهمهمذه ...

عزیزم اینا همه در یک سطحیم که باز گو نکردم🥲درست میگی خداییش ولی فعلا فقط اختلاف مالی تو چشمه موفقیت پسره بیشتره دختره هم۲۵عه ولی اندازه اون اقا موفق نیست هنوز کاری نداره