ryain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4405 عنوان بچه ها راه حلللل 67 بازدید | 11 پست من یه کم مصطربم و شبا به سختی خواب میرم یه موتورسیکلت بیشعور بین ساعت 11 تا 12 میاد یا صدای اگزوز وحشتناک... روانم به هم میریزه=چکار کنم بچه ها هم اظطرابم رو هم این موتوره رو جایی هست شکایتش کنم ؟؟؟؟؟. خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥 1404/05/22 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1780 همون موقع زنگ بزن 110 اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
ryain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4405 همون موقع زنگ بزن 110 به حدی گاز میده که سریع میره ماهم خونمون ویلایی دیوانه شدیم خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥
ryain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4405 اینم بگم میره ته خیابون باز دور میزند میاد خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥
ستیخوشگل عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 8523 منم خیلی میترسم شاید اثرات جنگ روت هست وقتی توی کوچه یا محلمون هم عروسی باشه سکته میکنم از صدای ترقه ها موتوری ها هم که یک سری شعور ندارن
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1780 یکی ب من گفت شبها قبل خواب کامل مغزتو خالی کن و نزار هیچچچچ فکری سمتت بیاد پنج دقیقه این کارو بکنی ب خواب میری سوره یس بخون بشدت آرامش بخشه و افکار منفی و نگرانی های بیخودتو دفع میکنهقرص فولیک اسید و آهن خوابتو منظم میکنه و ویتامین ب یک سیصد بخور آرامش بخش اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1780 به حدی گاز میده که سریع میره ماهم خونمون ویلایی دیوانه شدیم بابات یا داداشی کسی بره دم در تذکر بده اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
ryain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4405 یکی ب من گفت شبها قبل خواب کامل مغزتو خالی کن و نزار هیچچچچ فکری سمتت بیاد پنج دقیقه این کارو بکنی ب ... ویتامین ب مصرف میکنم عزیزم خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥
ryain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4405 بابات یا داداشی کسی بره دم در تذکر بده آخه زود رد میشه همش میگم امیدوارم موتورش خراب بشه خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من داستانهای که در آخر زنها خودشان، خودشان را نجات میدهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️🔥
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1780 ویتامین ب مصرف میکنم عزیزم بقیه رو هم ک گفتم امتحان کن منم شرایط خوبی ندارم حتی نمیتونستم غذا بخورم بالا میاوردمش از اضطراب الان ارومم اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
iliya_helen عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1780 ویتامین ب مصرف میکنم عزیزم بقیه رو هم ک گفتم امتحان کن منم شرایط خوبی ندارم حتی نمیتونستم غذا بخورم بالا میاوردمش از اضطراب الان ارومم اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک