2777
2789

مثلا ترم دو بخوایم انصراف بدیم بریم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چی میخونی

هیچی فعلا

تازه میخوام برم

ولی احتمالا یه سال برم علوم تربیتی 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هزینه‌ای که شبانه ها پرداخت می‌کنند

نمیدونم اونا چقدر پرداخت میکنن

هزینه‌ای که شبانه ها پرداخت می‌کنند

یه بار یه هزینه ای میدیم تموم میشه دیگه؟

یا باید هزینه کل واحدا پرداخت شه؟

فکر کنم معادل شهریه دو ترم آزاد بشه مطمئن نیستم دقیق میخوای بدونی از آموزش دانشگاه بپرس 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فکر کنم معادل شهریه دو ترم آزاد بشه مطمئن نیستم دقیق میخوای بدونی از آموزش دانشگاه بپرس

خب وقتی طرف دولتی درس خونده چرا باید آزاد حساب کنه؟؟؟

یه بار یه هزینه ای میدیم تموم میشه دیگه؟یا باید هزینه کل واحدا پرداخت شه؟

مثلاً اگر دو ترم دولتی روزانه خونده باشی بعد بخوای انصراف بدی ، هزینه کل اون دو ترم یعنی هم شهریه ثابت دوترم هم هزینه واحدهایی که دوترم خوندی رو باید پرداخت کنی

آخه بسته به رشته داره که چقدر واحد عملی یا کارگاهی داره فرق می‌کنه ، یه شهریه ثابت هم که جداس

مثلا رشته علوم تربیتی دانشگاه دولتی

این رشته ۱۴۲ واحد داره 

منم درسا عمومی را بردارم خیلی هم کم انتخاب واحد کنم به مدت ۱ سال

چقدر میشه حالا؟

شهریه ثابت چیه ؟ ینی چه جوری

من وند سال پیش انصراف دادم پولی ازم نگرقتن ترم ۳ بودم

جدی؟ دولتی بودی؟ چی میخوندی؟

پس اینجا میگن تمام دانشگاها برا انصراف جریمه میگیرن!

مثلا رشته علوم تربیتی دانشگاه دولتیاین رشته ۱۴۲ واحد داره منم درسا عمومی را بردارم خیلی هم کم انتخاب ...

از مبلغ شهریه ثابت و هزبنه واحدها اطلاعی ندارم ، اما گوگل کنی بهت میگه