2777
2789

کسی داخل این سامانه ثبت نام کرده آیا مور. ازدواج پیدا شده براتون

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا مسخرس به نظرم 

فرداروزی هم آقا میخواد بگه تو توی این سایت هااا در به در دنبال شوهر بودی و سرکوفت برنه 😑

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

میگن بیشترشون دنبال خانمای شاغل هستن تو این سایت ،حالا میتونی هم ی ثبت نام کنی ضرر نداره ک

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اطرافم هرکی رفته میگن یه مشت مرد خشتک به دست به نام ازدواج میان جلو بکنن وسلام👺👺😆

من که ثبت نام کردم هیچ کس قصد ازدواج نداره یا طاقچه بالا میزارن 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اره به اسم ازدواج میان ولی اصلا قصدشون چیز دیگه هست

یارو میگه روزی هزار نفر اینجا ازدواج میکنن آقا به کی بگیم برای ما نشده