2777
2789
عنوان

وام دانشجویی کسی گرفته

85 بازدید | 8 پست

چجوریه خیلی دردسر داره؟ باید چیکار کنم واسش 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

من گرفتم چند سال پیش.خیییلی راحت بود مدارکمو بردم امورمالی بعدش بهم زنگ زدن یه روز خودم و ضامنم رفتی ...

هرماه واریز میشه؟ خوابگاه ماهی ۸ تومن برام خیلی زیاده ولی جای دیگ ای ندارم میخواستم بگیرم 

دردسر نداره؟ اول باید برم بانک یا چی 

میشه توضیح بدی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرماه واریز میشه؟ خوابگاه ماهی ۸ تومن برام خیلی زیاده ولی جای دیگ ای ندارم میخواستم بگیرم دردسر ندار ...

یه بانک تجارت تو خود دانشگاه بود که وامو همون بانک میداد اول رفتم حساب باز کردم بعد رفتم امورمالی اجاره نامه و مدارک شناسایی و سند ازدواج و اینا رو بردم واسه وام ودیعه مسکن یه وام ضروری و یه وام دیگه هم که نمیدونم چی بود گرفتم که واسه یکیش یادمه فاکتور موبایل بردم که مثلا وامو واسه خرید گوشی میخوام همون یه بار گرفتم هرماه نبود ولی بازپرداختش واسه بعد از فارغ التحصیلیه.خلاصه بعد از تحویل مدارک چند روز بعدش تماس گرفتن خودم و ضامنم رفتیم دفترخونه تعهدنامه امضا کردیم و چند وقت بعدشم واریز کردن دوندگی خاصی نداشت

یه بانک تجارت تو خود دانشگاه بود که وامو همون بانک میداد اول رفتم حساب باز کردم بعد رفتم امورمالی اج ...

او اینک خیلی دردسر داره 

من الان ینی برم بانک بگم وام دانشجویی فرم میده برای اوایل شهوریور مسخوام دیگ گیرم نمیاد جا

او اینک خیلی دردسر داره من الان ینی برم بانک بگم وام دانشجویی فرم میده برای اوایل شهوریور مسخوام دیگ ...

باید اول سایتو چک کنی ببینی ثبت نام وام کیه بعدش باید بری امور مالی اونجا بهت میگن چیکار کنی شرایط تسهیلات دانشگاه ها متفاوته

باید اول سایتو چک کنی ببینی ثبت نام وام کیه بعدش باید بری امور مالی اونجا بهت میگن چیکار کنی شرایط ت ...

دیره برام من یه ماه بیشتر وقت ندارم..

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز