همه جوره تایپمه بااینکه ظاهرش بشدت جذاب و امروزیه ولی ازیناست که اهل روابط الکی نیست و وارد رابطه نمیشه ولی اگه بشه تا تهش با طرفه(از دوست صمیمیش شنیدم)
هم دانشکده ای هستیم ولی هم رشته و همکلاسی نیستیم همکلاسی دوستمه هیچ جوره نمیتونم باهاش همکلام بشم چیکار کنم🥲تازه بدبختیم اینه دوست صمیمیش چندوقته گیر داده بهم که شانسمو کمتر کرده🥲
ادم مغروری هم هستم اصلا دوس ندارم خودم پیش قدم بشم
تو اینستا چندروز پیش کاملا اتفاقی بهم ریکوئست داد منم فالوبک دادم ولی تاحالا حتی استوریمم لایک نکرده🚶🏼♀️
وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋
هعیی خواهر ما شانس داریم؟😂من یبار به کراشم گفتم روت کراشم بهم گفت به کشکم😔😐
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
وااااییی چ بیشووور همون بهتر از دست همچین ادم سمی نجات یافتی عشقم
بله دقیقا خیلی گریه کردم ولی از یادم رفت😂✨️☺️
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️