2777
2789
عنوان

چجوری کراشمو جذب کنم😂

207 بازدید | 19 پست

همه جوره تایپمه بااینکه ظاهرش بشدت جذاب و امروزیه ولی ازیناست که اهل روابط الکی نیست و وارد رابطه نمیشه ولی اگه بشه تا تهش با طرفه(از دوست صمیمیش شنیدم)

هم دانشکده ای هستیم ولی هم رشته و همکلاسی نیستیم همکلاسی دوستمه هیچ جوره نمیتونم باهاش همکلام بشم چیکار کنم🥲تازه بدبختیم اینه دوست صمیمیش چندوقته گیر داده بهم که شانسمو کمتر کرده🥲

ادم مغروری هم هستم اصلا دوس ندارم خودم پیش قدم بشم

تو اینستا چندروز پیش کاملا اتفاقی بهم ریکوئست داد منم فالوبک دادم ولی تاحالا حتی استوریمم لایک نکرده🚶🏼‍♀️

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

هعیی خواهر ما شانس داریم؟😂من یبار به کراشم گفتم روت کراشم بهم گفت به کشکم😔😐

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعیی خواهر ما شانس داریم؟😂من یبار به کراشم گفتم روت کراشم بهم گفت به کشکم😔😐

وااااییی چ بیشووور همون بهتر از دست همچین ادم سمی نجات یافتی عشقم

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

پس فکرشم نکن دیگه چون دوست صمیمیش از تو باهاش حرف زده دیگه اون اصلا بهت فکرم نمیکنه)

تف تو شانسم

اون خودش جذبت شده ديگه لازم نيست كاري بكني

خدا از دهنت بشنوه😂

وااااییی چ بیشووور همون بهتر از دست همچین ادم سمی نجات یافتی عشقم

بله دقیقا خیلی گریه کردم ولی از یادم رفت😂✨️☺️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

فردا ظهر قرمه سبزی ک پخی عکسشو بگیر استوری کن بنویس خودم پزشبشم از دمبل تو باشگاه بزار فیکشو پیدا کن ...

😂😂😂عالی

بله دقیقا خیلی گریه کردم ولی از یادم رفت😂✨️☺️

خداروشکرررر ایشالا کسی ک لیاقتشو داره میاد🥹

خداروشکرررر ایشالا کسی ک لیاقتشو داره میاد🥹

مرسیی عزیززززممم همینطورر🙃💖✨️☺️🎈💋

دقیقا نامزد منم همینطوری بود 

مطمئن بودم از این پسرایی که به هر دختری پیشنهاد نمیدن و کلا اهل دختر بازی نیستن

بعد مدتی خودش سر بحثو باز کرد همو هم اصلا ندیدیم بعد یه جریانی پیش اومد بلاکش کردم و خودش بعد ۱ سال پیام داد خوشم میاد ازت

امیدوارم تو هم همچین چیزی آخرش باشه😂🥲

🤧

دو بار خودت و بندازی بغلش 

چند بتر پاش بشکنه مجبور میشی ازش نگه داری کنی 

بعد چند تا غذا خوشمزه میدی بهش 

میری عمارت بزرگش پرستارش میشی 

عاشق هم میشین ازدواج میکنید 

منم دعوت کنید 

یکی از دوستای دامادم بدید من ببرم به عنوان پاداش 

تمام