همه جوره تایپمه بااینکه ظاهرش بشدت جذاب و امروزیه ولی ازیناست که اهل روابط الکی نیست و وارد رابطه نمیشه ولی اگه بشه تا تهش با طرفه(از دوست صمیمیش شنیدم)
هم دانشکده ای هستیم ولی هم رشته و همکلاسی نیستیم همکلاسی دوستمه هیچ جوره نمیتونم باهاش همکلام بشم چیکار کنم🥲تازه بدبختیم اینه دوست صمیمیش چندوقته گیر داده بهم که شانسمو کمتر کرده🥲
ادم مغروری هم هستم اصلا دوس ندارم خودم پیش قدم بشم
تو اینستا چندروز پیش کاملا اتفاقی بهم ریکوئست داد منم فالوبک دادم ولی تاحالا حتی استوریمم لایک نکرده🚶🏼♀️
وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷
هعیی خواهر ما شانس داریم؟😂من یبار به کراشم گفتم روت کراشم بهم گفت به کشکم😔😐
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هعیی خواهر ما شانس داریم؟😂من یبار به کراشم گفتم روت کراشم بهم گفت به کشکم😔😐
وااااییی چ بیشووور همون بهتر از دست همچین ادم سمی نجات یافتی عشقم
وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷
پس فکرشم نکن دیگه چون دوست صمیمیش از تو باهاش حرف زده دیگه اون اصلا بهت فکرم نمیکنه)
تف تو شانسم
وااااییی چ بیشووور همون بهتر از دست همچین ادم سمی نجات یافتی عشقم
بله دقیقا خیلی گریه کردم ولی از یادم رفت😂✨️☺️
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
فردا ظهر قرمه سبزی ک پخی عکسشو بگیر استوری کن بنویس خودم پزشبشم از دمبل تو باشگاه بزار فیکشو پیدا کن ...
😂😂😂عالی