2777
شونه کردن موهامارایش کردنحموم‌ کردنمخرید وسایلی مث لباسام و لوازم ارایشی هام و روتینام💖🎀

وای منم عاشق خرید لباسممم مخصوصا لباسای چین چینی و رنگی رنگی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دوست دارم انجام بدم روتین پوستیو و دنبال یه آبرسان و یه فیس واش خوب و قیمت مناسبم نمیدونم چه بر ...

فیس واش راکوتن و ام ان دی رو من خیلی راضی بودم ابرسان درمالیفت،و البته ابرسان خیلی استفاده نمیکنم من سرم ویتامین سی، کرم خاویار با لورال استفاده میکنم با اوردینری یکیشو دارم اسمش یادم نیست ولی اونیه که برای منافذه بااینکه اصلیه من منافذ یکی دوتا یذره دارم بقیشم منافذ عادیه ولی درکل تاثیری ازش ندیدم

دور چشمم ام ان دی استفاده میکنم ابیه اونم خیلی تاثیری نداره بنظرم😂 با پچ زیر چشم اونم تاثیری نداره😂 ببین پوستم عادیه یعنی مثلا دورچشمم مشکل حاد نداره ولی بااینکه من استفاده میکنم چندوقت یبار تاثیر خاصی حتی از چیزای برند ندیدم بهترین چیزا فقط محصول ایرانی که طبق اب و هوای کشور خودمون ساخته شده، یه پیشنهاد از برند with you که برند ایرانیه ام خرید کنی خیلی چیزای خوبی داره و ماندگاری و‌کیفستش عالیه 

این یکی آرایش. ارزش قایل شدن به خودت حموم رفتن. روتین مناسب پوست استفاده عطر ها

همه اینارو انجام میدم حال تایپش نبود😕

لباس لختی هم تو خونه منظور بودا✌️

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

فیس واش راکوتن و ام ان دی رو من خیلی راضی بودم ابرسان درمالیفت،و البته ابرسان خیلی استفاده نمیکنم من ...

عااا مرسی که توضیح دادی زیبا😍❤ اسکرین شات گرفتم فردا برم سراغشون😁❤

فیس واش راکوتن و ام ان دی رو من خیلی راضی بودم ابرسان درمالیفت،و البته ابرسان خیلی استفاده نمیکنم من ...

اره درمالیفت هم خیلی راضی بودن تو نظرات دیجی

ان شاءالله چندتا چیزشو میخوام سفارش بدم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

لباس خوشگل و لختی پوشیدن

خیلی کیف میده ادم خوشگل کنهه کلی بعد عکاسی کنیی عکسای قشنگ بگیری😭😂💚اصن ادم تو گالریش عکسای جذاب از خودش داشته باشه اعتماد بنفس میگیره😂

اره درمالیفت هم خیلی راضی بودن تو نظرات دیجیان شاءالله چندتا چیزشو میخوام سفارش بدم

بسلامتی عزیزم متناسب با پوستت باشه حتما ضدافتابشم خیلی خوبه ولی ضدافتاب الان من استلین اونم واقعااا عالیه من شمال رفتم زدم یذره ام نسوختم

کتاب که به انرژی زنانه کمک می کنه میخونم 📚

رقص از کلیپ یادگرفتم💄 💃🏻🥳

لباسهای زنونه تور میخرم  نه لش و مردونه   کاملا زنونه😍🎀

پابند و کلی اکسسوری از دو رنگ هم نقره ایی و هم طلایی 💛🥭

به استایل و مدل مو می رسم و کلیپ می بینم که خلاقیتم رو بیشتر بکنه ❣️

هر از گاهی نقاشی و کاردستی انجام میدم 🎨

خیلی کارهای دیگه انجام میدم که دیگه انرژی زنانه نیستند اما در رشد اون خیلی کمک کردن❤️🍓

ی آلوی شیرینم🎀