2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مادرش خرج می‌کنه اما الکی میگ خرج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 58926 بازدید | 1446 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان پس اینجوری درسته وشماحق داری برا مادرت هزینه کنی ،👍👍👍اما شوهر من از ده سالگی هر جایی کار کرد ...

خدار زحمت کنه مادرتو زوحشون شاد و بهشت جایگاهشون

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

هیچی الان خونه بابامم،حتی بی غیرت بود نذاشت ی تیکه لباس بردارم بیارم همراه خودم،میخوام جدا شم ازش

شوهرت دیگه شورشو دراورده بوده 

جهیزتم‌گذاشتی؟ یعنی هیچی هیچی نذاشت ببری

ما بلد نبودیم شوهر درست باد بدیم بخدا داداشم از وقتی زن گرفته ی قرص واسع مامان من نمیکیره آنوقت شوهر ...

مثل زن داداشا من اینجا چیکار میکنن دختر که برادر ما انقد به خرفشونن چرامابلدنیستیم

نه وقتی مادرت برات بوده وظیفه توام هست براش باشی

زن گیر میاد واسه آدم ولی مادر ی دونس 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

جداشو بچه نداری راحتی این مرد پیرت می‌کنه

بچه هم داشتم جدا میشدم،همونجور ک بچه برادرشو داره بزرگ میکنه و خرجشو میده ب بچه خودشم میرسید، فکر کن چ بلایی سر اون زن اوردن ک اون زن قید بچه اشو زده و رفته جدا شده،من دیگه نایی برام نمونده ک بخوام زندگی کنم ب خانوادمم گفتم شماهم بگید برگرد من دیگه برنمیگردم 

اینو نگو لطفاً یاد مادرشوهرم می افتم که هر وقت رفتم خونش نشستم و بعد سلام اینارو می‌گفت ،زن خوب وباا ...

اینکه دوس ندارم زنم از فامیل باشه به نظرت چیع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز