2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مادرش خرج می‌کنه اما الکی میگ خرج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 59060 بازدید | 1446 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا وقتی زن میگیرن یادشون ب ننه و باباشون میوفته،شوهر من ک بچه داداشش مث بچه خودشه تازه خرج اونم م ...

ما بلد نبودیم شوهر درست باد بدیم بخدا داداشم از وقتی زن گرفته ی قرص واسع مامان من نمیکیره آنوقت شوهر من به داداشش قرض میذه پس داد نداد مهم نیس به همه پول روا داره الا من ک زنشم بخدا ماشین از خونه بابام آوردم ازم گرفت سر سرمایه  کار بازم ی ریال ب من روا نداره 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
مگه نمیگی مادرت بهت نیاز نداره تو با احترام و محبت هم میتونی جبران زحماتش کنی فکر نمیکنم پدر و مادری ...

ن که به زنم بگم ندارم ولی از اون طرف بدم به مادرم اینا من تازه مادرم ۳۰دزصدد پول خونه رو بهم داده و پس نگرفتع اصلا

اون خوشبختی ما ۴تا داداش و ی دونه خواهرمو میخاد 

من قبلا مشکلاتمو با خواب حل میکردم حالا خوابیدنم خودش شدع ی مشکل

ما بلد نبودیم شوهر درست باد بدیم بخدا داداشم از وقتی زن گرفته ی قرص واسع مامان من نمیکیره آنوقت شوهر ...

ما میخواستیم زندگی کنیم،شوهر من ماشین داره رفته داده باباش ما مجبور بودیم با اسنپ اینور اونور بریم، یکم ک دید دارم بهش فشار میارم همه زندگیتو گذاشتی برا بابات دعوا راه انداخت از خونه بیرونم کرد،طلاهامم ازم برداشت

ن که به زنم بگم ندارم ولی از اون طرف بدم به مادرم اینا من تازه مادرم ۳۰دزصدد پول خونه رو بهم داده و ...

آهان پس اینجوری درسته وشماحق داری برا مادرت هزینه کنی ،👍👍👍اما شوهر من از ده سالگی هر جایی کار کرده تاب اینجا ک هستیم رسیده حتی ذره ای جهاز نداد با شوهرم درصورتی که مادر خدابیامرز من ازهمه چی برا برادرام گرفت از ظرف تشک پتو حتی دکوری