ناراحت شدین که حذف شد یا نه؟ خواهر من که با دختر عموم نشسته بودن نگاه کرده بودم کامل و امشب دیدم دارن براش گریه میکنن پشمام ریخت ولی دغدغه شونو دوست دارم😐😂
نمیدونم من چرا حوصله ام نمیکشه بشینم این برنامه رو نگاه کنم مخصوصا اینکه طولانیه سریالم کلا حوصله ندارم بشینم دنبال کنم سینمایی رو هستم ولی عوارض بزرگ شدن نیست؟😭😂
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حیف نت نیست اینارو نگاه کنی من اکسپلورم میاره گاها عین سگو گربه بخاطر ی دختر یا پسر درحال فحش و دعوان
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بنظرم واقعا با سیاسته ( به این خاطر نیست که ازش خوشم نمیاد)
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
من امشب این چرک خیلی رو اعصابم بود تازه شوره هاش رو لباس ماهرخ هم ریخته بود
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم