2777
2789
عنوان

آموزش و پرورش

718 بازدید | 51 پست

من معلمم( از شغلم راضی نیستم)

بنظرتون ادامه تحصیل بدم برای تدریس تو دانشگاه و استاد دانشگاه شدن اینم بگم برای ادامه تحصیل باید ارشدمو مرتبط با لیسانسم بگیرم چون فارغ التحصیل فرهنگیانم و اگه بخوام ارشد و دکتری بخونم بازم آپ ازم تعهد شغلی میگیره

یا کلا از آموزش و پرورش بیام بیرون برم حسابداری و استخدام بانک شم(آشنا داریم)

من فارغ التحصیل حسابداریم اشنام داریم تو بانک ولی تا ازمون قبول نشی هیچ ربطی به پارتی ندارهمن تمام ز ...

نبابا جهنمه جهنم اصلا آرزو نکن وارد آپ بشی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا آزمون بانک شرکت نکردی؟ سخته؟؟

هم سخته هم نیرو نمیگیرن زیاد 

از طرفی هر ازمون بانک حدودا 600 تومنه تو نمیصرفه همه رو شرکت کنی 

بعد شهر ما کوچیکه خیلی کم پیش میاد ازمون بزارن 

ولی من ارزومه کاش قبول بشم

از آزمونش خبر ندارم من فرهنگیان خوندم

ولی دو سه ساله خیلی داره نیرو میگیره آپ اگه دلت میخاد ایشالا قبول شی ولی بخدا خیلی ارگان نامردیه اصلا هوای نیروهاشو نداره

حیف بانک نبود؟ حقوق و مزایا؟؟

بهترین کاری که در عمرم کردم همین کار بود ، مزایا داشت منکرش نمیشم حقوق واقعا نسبت به کار بیشترش خیلی تفاوت نداشت. 

ولی کلا از شغل تمام وقت بدون تعطیلی خسته شده بودم تازه اون موقع من مجرد بودم .

الان که ازدواج کردم و ۳ تا بچه دارم بیشتر از تصمیمی که گرفتم خوشحالم . 

از آزمونش خبر ندارم من فرهنگیان خوندمولی دو سه ساله خیلی داره نیرو میگیره آپ اگه دلت میخاد ایشالا قب ...

شرکت کردم دو هفته دیگه جوابش میاد 

اره از اقواممون دبیر هستن میگه اصلا خوب نیس ولی خب بنظرم برای خانوما خوبه 

بهترین کاری که در عمرم کردم همین کار بود ، مزایا داشت منکرش نمیشم حقوق واقعا نسبت به کار بیشترش خیلی ...

موفق باشید.

اما معلمی هم خیلی زحمت داره خیلی حقوق ناچیز

2790
2778
2791
2779
2792