2777
2789

من میخورم دوماهه فقط خیلی خواب میبینم😂

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی خوابتون تنظیم نشد؟

عزیزم منظورم اینه خواب دیدنم زیاد شد 

خوابم که اصلا تنظیم نشد فک نکن نخوریش بقیه روزا تنظیم تا وقتی میخوری تنظیم همین 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

عزیزم منظورم اینه خواب دیدنم زیاد شد خوابم که اصلا تنظیم نشد فک نکن نخوریش بقیه روزا تنظیم تا وقتی م ...

ای وای واقعا؟به درد نمیخوره که اینطوری...

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

ای وای واقعا؟به درد نمیخوره که اینطوری...

من که مشکلات سردردو بیخوابی شدید دارم گاهی میخورم ولی دوز بالاشو میخورم گاهی اثر میکنه روم کل روز حال به حالم و گیجم و گاهیم هیچ اثری نمیکنه کلا من خودم قرص روم اثر نداره زیاد مقاوم شدم دیگ

من که مشکلات سردردو بیخوابی شدید دارم گاهی میخورم ولی دوز بالاشو میخورم گاهی اثر میکنه روم کل روز حا ...

درسته ممنون از راهنماییتون 

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️