2777
2789

چی جواب بدم؟کلی بحث کردم آخرشم اینو گفت  دلم میسوزه براش خیلیم دوستش دارم ولی بعضی وقتا کم میارم🫠

داشتم میخوابیدم پیام داد قلبم خوابیدی بخدا اگر خوابیده باشی خودمو نمیبخشم گفتم بیدارم نه 

یهو شروع کرد قربون صدقه گفتم نیازی نیست اگر باشی حالم خوبه،گفت که من از ساعت ۹ صبح تا ۵ تو آب دارم آموزش میدم نصفشون بچه کوچیکن از اونور کارای مجموعه ماه آخره باید تحویل بدم جون من درکم کن جبران میکنم و اینو گفت 

پیامش:من اگر نیستمم به جون خودت جلو چشممی 

اگر کاریم میکنم نیستم درگیرم و اینا یا حالم گرفتس و تو فکرم و مشغولم همش برا اینه دوس دارم بقیه زندگیم تو باشی و واقعی پیشم باشی

دوست دارم ی جوری باشه وقتی بیایی پیشم بمونی حال دلت خوب باشه همش بخاطر اینه 

مطمئن باش اگ برام مهم نباشی بیخیال میشم و همیشه  جوابتو میدم و هستم خودت میدونی شرایط کاریمو و دیدی از نزدیک

🤧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این مدت خیلی حساس شدم روی اینکه نیست و بد اخلاقی و سرد جواب دادن کارم بود میخوام بدونم چی جواب پیامش ...

صادقانه از ته دل باهات حرف زد

ردش نکن حرفاشو بهش روحیه بده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

این مدت خیلی حساس شدم روی اینکه نیست و بد اخلاقی و سرد جواب دادن کارم بود میخوام بدونم چی جواب پیامش ...

عزیزدلم همه جز رابطه با پارتنرشون نامزدشون زنشون و و و 

زندگی و کارم دارن 

درک میکنم کاملا حستو منم دلم میخاد پارتنرم کلی پیشم باشه 

ولی خب نمیشه دیگه اون بنده خداهم کار داره درگیری داره 

ولی باید بعدش حتما پیشت باشه یا وقت ازادی گیر اورد پی ام بده طوری حسشو برسونه ک اره من با اینکه کلی درگیرم ولی حواسم بهت هست و مهمی واسم

متوجه منظورم هستی گلم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز