پسرم از دیشب تب داره. دیروز تقریبا به زور تبش با استامینوفن پایین میومد. قبل خواب بهش ایبوپروفن دادم که تب رو پایین نگه داشت. الان ساعت داروش هست. تبش رو ۳۷.۱ هست. به نظرتون بهش ایبوپروفن روبد یا بزارم اگر بالاتر رفت بوم
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واکسن زده؟ سر خود چیزی به بچه ها نباید داد. معمولا استامینوفن به بچه های کوچیک میدن نه ایپوبروفن. اگه تبش پایینه سعی کن با حوله نم دار خنک کنی صورتش رو. دیگه دارو نده. اگه خدایی نکرده دوباره تبش بالا رفت حتما دکتر ببر
استامینوفن تاثیر نداشت. شاید کلا ۵ بار به استا دادم. همش هم پاشویه کردم. الان ایبوپروفن دادم شاخت ۸ تا الان. بدنش شده بود ۳۶.۶ . الان بالا تر رفته ولی خب هنوز خیلی بالا نیست
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
۶ سالشه. کل دیروز تبش پایین نمیومد. به زور پایین اومد.
شش سال خوبه بدن تا حد زیادی خودش مقاومت میکنه دکتر به من گفت بچه ها بالا شش سال بخاطر تب تشنج نمیکنن چون پسر منم تبهای خیلی طولانی و مقاومی داشت حالا تا یک ساعتی بیدار بمون ببین اگه بالاتر رفت تب بر بده
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..