2777
2789
عنوان

رفتم سر گوشی شوهرم پیام مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 95 پست
کسی با شما صحبت میکنه؟؟

مادر شوهرم تو چت ب نامزدم گفته بود جهیزیه رو چرا بردی خونه نامزدت روزی که خاست طلاق بگیره همه رو بالا می‌کشه منم اصلا حرفی نزدم مایی که عشقمون رو مثال میزنن و خداروشکر هیچ مشکلی نداریم نامزدم از خجالتش در اومده بود تو پیاما

به جای او به قلب من بزن🖤💔این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید حریم خصوصی بین عروست و داداشت وجود ندارهتوم ازین ادبیات استفاده نکن زشته الان اولویت اول دادا ...

حریم خصوص همه جا وجودداره .حتی بین زن و شوهر .شتید من دلم نخواد حرفی میزنم به داداشم زنش بدونه.یا بالاعکس.این طبیعیه.فقط ادماز فرهنگ پایین یواشکی میرن سر گوشی هم سرک میکشن .چیزی که اگر علنا بفهمه ممکنه ناراحت بشع ولی یواشکی میکنن .پس حریم همه جا هست.نباید فکر کرد اها چون زن و شوهر با هم میخوابن پس حریم خصوصی تعطیل .خیر .تو ذوابط اجتماعی ما انواع حریم ها رو داریم .

دقیفا....اتفاقا من اوایل زندگیم وقتی شوهرم خواب بود میرفتم سروقت گوشیش و پی وی مامانش وداداشش و باب ...

عجب صبری داشتی

چی میشه که بعضیا مثل تو انقد صبورن من هنوز ازدواج نکردم نمیدونم جز کدوم دستم🧸😂