2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم دعا برای اینجور چیزا فقط برای مردی که محرم ادم باشه و شوهر باشه جواب میده محرم نباشه میشه رابطه حرام واسه چیز حرامم دعا نمیگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثلا چقد؟ ۳ ماه یا ۶ ماه؟دیگه ب چه درد میخوره بعد مدت زیاداصلا چجوری رها کنم از وقتی بیداری تا خواب ...

بابد سرت و گرم کنی بسپری ب خدا 

عشق اگ باشه قسمته تو باشه بعد 10 سال هم ب تو برمیگرده 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

شاید مصلحتت در چیز دیگس صبور باش 

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

ینی حتی دیگ براش فالم نگیرم ینی کلا ناامید شم ؟

فال و سرکتاب و نذر و نیاز نکن 

نههههه ناامید چیه انسان ب امید زنده س رها کن ینی هرروز بگو خدا میدونم چیزی ک سهم. من باشه قسمت من باشه تو در زمان و مکان درست اونو ب من میدی و خداروشکر کن همین 

شک نکن برمیگرده اگ رها کنی 

حتی چکش نکن براش گریه زاری نکن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

میدونم دعا برای اینجور چیزا فقط برای مردی که محرم ادم باشه و شوهر باشه جواب میده محرم نباشه میشه راب ...

خواهر من محرم میخوام تو سرم بزنم 🤦‍♀️

میخوام شوهرم شه  خب اول نا محرمه😭

خواهر من محرم میخوام تو سرم بزنم 🤦‍♀️میخوام شوهرم شه خب اول نا محرمه😭

خب باید واسه حلالش دعا کنی بگی خدایا یه کار کن باهاش ازدواج کنم اگر طوری دعا کنی حرام باشه نمیشه بعضی ها مثلا میگن خدایا یکار کن فلان پسر با من دوست شه فلان خب این حرامه چجوری از خدا واسش کمک میخوای

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲