2777
2789

نظر شخصیتون درباره‌‌ی بیرون رفتن با پارتنرتون❗️ 

اینکه حداقلش چند بار در هفته 

باید قرار گذاشت و رفت بیرون

میدونم بستگی به خیلی چیزا داره

ولی میخوام نظر شخصیتون رو بدونم!

کسایی که توی رابطه‌ی جدی‌ و عاشقانه‌

چند بار در هفته بیرون رفتن با پارتنرتون رو میپسندن و واسشون رضایت بخشه؟ 

به نظرم مدتی که وقت میگذرونید مهمه

مثلا هفته ۱۲ ساعت خوبه بنظرم

ما هفته ای یکبار اکثرا از ۱۰ صبح تا ۸ و ۹ شب میریم بیرون گاهی هم هفته ای دوبار که ممکنه یکی از قرارامون کوتاه تر باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو دوستیمون

هفته ای دو یا سه بار همو میدیدم

درحد سه چهار ساعت

مثلا شب هشت میرفتیم یازده برمیگشتیم

صبح هشت میومد تا ده یازده

اون موقع ب من میبود هرروز میدیدمش ولی متاسفانه شرایط جور نبود

به نظرم مدتی که وقت میگذرونید مهمهمثلا هفته ۱۲ ساعت خوبه بنظرمما هفته ای یکبار اکثرا از ۱۰ صبح تا ۸ ...

کاملا موافقم 

متاسفانه من سر این موضوع خیلی اذیتم!

یعنی کل باگ رابطمون سر همین قضیه‌ی بیرون رفتنه که طرف مقابل با اینکه یک سال و چند ماهه که تو رابطه‌ایم ولی بخاطر ی سری مسائل و درگیری نمیشه بریم بیرون و من واقعا دارم اذیت میشم!

یعنی آخرین بار چند روز پیش بعد از 2 ماهِ کوفتی همدیگرو دیدیم اونم باز در حد چند ساعت!

خیلی کلافه‌م واقعاا‌ خیلی  

از طرفی‌‌ عذاب وجدان میگیرم از اینکه به خودم حق میدم منتظر باشم درستش کنه با اینکه همه‌ی شرایطش هم میدونم 🤦🏻‍♀️ :))))

کاملا موافقم متاسفانه من سر این موضوع خیلی اذیتم!یعنی کل باگ رابطمون سر همین قضیه‌ی بیرون رفتنه که ط ...

🥺من خودم خیلی حساسم ولی طرف مقابلم خیلی پیگیر قرارهامونه و اینکه شغلش این اجازه رو بهش میده که با برنامه ریزی بتونیم دیدار داشته باشیم اگر شرایطش نبود واقعا نمیتونست بیاد و منم مث شما عذاب میکشیدم

کاملا موافقم متاسفانه من سر این موضوع خیلی اذیتم!یعنی کل باگ رابطمون سر همین قضیه‌ی بیرون رفتنه که ط ...

شرایطش چیه ؟ از لحاظ مالی نمیتونه ؟

درس و کارش همزمانه ؟ شغلش چند شیفتیه وقت نمیکنه ؟

خدای نکرده مشکلی توی زندگیش هست ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

همونم نداریم ما🤦🏻‍♀️گاهی اوقات به دو‌ ماه هم میکشه!و این موضوع واسم عذابه عذاب

خب عزیز دلم شرایط متفاوته دیگه.

اگ واقعا دلش میخاد ولی موقعیتش نیس چ ایرادی داره؟!💕

اینو خودت حس میکنی دیگه چند چندی 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..