2777
2789

یا ابلفضل اکست چقدر زشته .اسی تو خودت خیلی خوشگلتر از زن اکستی .زن اکست بره ی دوش بگیره ی لیف بکشه اون لنزاشم در بیاره نمیشه توروش نگاه کنی ولی تو قشنگتری به نظرم .البته شانس هم داشتی زن اکست نشدی چون خیلی سرتری  این پسره چیه اخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعاا خیلی باهاشون زندگی سخت 💔☹️

خیلی درکت میکنم سیسی اکس منم‌خردادی بود

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
بسم الله...بمولا حیف بودی این چیههههههخ

کلیم دهنمو سرویس کرد من باهاش تو‌دوماه رابط 15 کیلو کم‌کرد فکر کنین همش باهام بحث و دعوا داشت خواب و خوراک نداشتم

خیلییییی پولدارررر خیلییییی بینهایتتتت پول داره و بی نهایتم لاشی بود تو ماشین بهم تعرض کرد برا همین ...

بیشرف اکس منم بهم گف یا بیا کارگام یا همو نبینیم بعد بلاکش کردم شروع کرد تهدید ک ادرس خونتو پیدا میگنم کدملیتو درمیارم این حرفا بعد رفتم گروهی ک باهاش اشنا شدم فهمیدم کارش اینه دخترا رو میکشه کار گاش فیلم ازشون میگیره که باهاشون راه بیان انقد مادر سگ بیشرف بوده فقط خدا بهم رحم کرد اولین بار بیرون اصرار کردم به دیدنش

رو مخ و اصلا منطق نداشت

خدارو شکر کن شد اکس واسه تعرضم خدا لعنتش کنه مرتیکه رو😢 دلم واسه زنش سوخت💔 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
کلیم دهنمو سرویس کرد من باهاش تو‌دوماه رابط 15 کیلو کم‌کرد فکر کنین همش باهام بحث و دعوا داشت خواب و ...

چقدر شبیه اکس منه من تو دو ماه از ۷۰ کیلو شدم ۴۵ کیلو شبیه معتادا شده بودم همه فکر میکردن مرض لاعلاج گرفتم نمیدونستن اثرات یه روانیه 

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️

یا ابلفضل اکست چقدر زشته .اسی تو خودت خیلی خوشگلتر از زن اکستی .زن اکست بره ی دوش بگیره ی لیف بکشه ا ...

عزیزممممم قربونتتتت بشم قند تو دلم اب شد از بس که هم گفتن عجب زنی گرفت تو زشتی 😍💔

عزیزممممم قربونتتتت بشم قند تو دلم اب شد از بس که هم گفتن عجب زنی گرفت تو زشتی 😍💔

بقیه ظاهر بینن

نمیدونن این فول میکاپه و بازم خیلی جذاب نیس خوشگل هادی شده با هزار تا آرایش 

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

2827
2791
2779
2792