2777
2789
عنوان

ب شوهرم پیام دادم بیاید اونم جواب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 78 پست
اصن داغون شدم بخدا این و حرفیه

قبول نکنی بری ببخشی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا فک کردی این کارها رو خودش عقل خودش میگه؟؟چه ساده ای دختر الان اون پسر خونه ست. یعنی هرچی میگه ...

می‌دونم که حرف و شرط خودش نیست  باید به سمت خودم می‌کشیدم اما الان خیلی دیره 

الان شرط گذاشته یا طلاق  یا نه صبح دم در محضر باش مهریتو ببخشید الان میشه من مهریمو ببخشم 

عزیزم آخه جوابمو نمی‌ده امروز من پیامش دادم الان اسکرین می‌فرستم برات

اک جواب نمیده دیگه پیگیر نشو

بزار یه مدت اصصصلا پیام نده تا با خودش بگه چی شد این که هرروز پیام‌میداد

اما قبلش امشب یه فردا شب یه پیام طولانی براش بفرست از اینکه تو دختری و هنوز چون خونه باباتی طبق عادتی ک داشتی به داداشت کمک کردی چون هنوز تشکیل خانه و خانواده ندادی 

و بعدش از عشق و علاقه خالصانه ت بگو و بگو حاضرم قلبم رو در دستم بگیرم و بهت بدم اگ ذره ای به عشقم نسبت بهت شک داری

کلی پیام اینجوری بنویس و بعدش شب بخیر بگو و دیگه تا هفته ها پیام نده

نگران نباش فک نکنم دنبال طلاق باشه داره می‌ترسونتت

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

می‌دونم که حرف و شرط خودش نیست باید به سمت خودم می‌کشیدم اما الان خیلی دیره الان شرط گذاشته یا طلاق ...

اکه کار از کار گذشته و جدی هستن؛ و اگه دوستش داری؛ جدل نکن و به سازشون فعلا برقص.

برو هرجا میگن عزیزم 

چون اگ مهریه ت رو بذاری اجرا طلاقت حتمیه

اک جواب نمیده دیگه پیگیر نشوبزار یه مدت اصصصلا پیام نده تا با خودش بگه چی شد این که هرروز پیام‌میداد ...

آره همین کارو میکنم الان  دیگ پیام نمیدم دیگ طلاقم بشه شده دیک مگه میشه آخه با این شرایط زن خونه ن عروسی تازه مهریمم ببخشیم دیگ ببخشید همون خونه بابام میمونم ک بهتر بود 

قبول کن عزیزم چاره ای نداری

اما زرنگ باش.

اگه میتونی فردا رو یه بهونه بیار بگو مریضی یا هرچی

اگ فک میکنی بدتر نمیشه اوضاع

من قصدم اینه تو کشش بدی این دیدن رو... تا از سرش بیفته بخشیدن مهریه

میتونی بگی عازم مشهدی ؟ بعد اومدن از مشهد میری دیدنش؟؟

زمان‌بخری

جسارتا مهریت مگه چقدره که اینو گفته؟اصلا اگه زیاده از نظرش پس چرا از اول قبول کرد چقد آدم عجیبیه

114 نمیدونم  از همون اوایل عقد این شرط می‌داشت نمیدونم والا  مادرش گفت درخواست طلاق داده اما باز امروز اومده میگه مهریتو ببخش 

قبول کن عزیزم چاره ای نداریاما زرنگ باش.اگه میتونی فردا رو یه بهونه بیار بگو مریضی یا هرچیاگ فک میکن ...

عزیزم شوهرم بسیار لجبازی اصلا اجازه نمی‌ده من ببینمش که   اون  حرفش یکیه میگ  یا طلاق یا شرطامو قبول کن  گیر کردم بخدا 

آره همین کارو میکنم الان دیگ پیام نمیدم دیگ طلاقم بشه شده دیک مگه میشه آخه با این شرایط زن خونه ن ع ...

اره عزیزم پیامت رو دیدم واقعا چقدر خانومی چقدر احساسی هستی  از خداشم بخواد زنی ک عاشقشه بخدا اون از دستت نمیده دیدم که میگم 

نگران باش عزیزم توکل به خدا کن من دلم خیلی روشنه

ببین مهریه من رو مادرش یه سکه کرد تا منو بتونه طلاقم‌بده راحت...

مهریه جاریم رو یک کیلو کرد..

الان جاریم هرماه داره از شوهرش مهریه میگیره و طلاق گرفته

میخام بگم به مهریه نیست..به مهره 

عزیزم شوهرم بسیار لجبازی اصلا اجازه نمی‌ده من ببینمش که اون حرفش یکیه میگ یا طلاق یا شرطامو قبول ...

عزیزم

ببین اگه عاشقشی قبول کن 

چون دیوونه میشی اگه سرانجام اون چیزی ک میخاستم نشد

اما اگه عاقلی و میبینی شوهرت با این همه کمالات و عشق و علاقه تو یک دنده هست و به حرف اوناست دیگه تصمیم با خودته

شوهر برای تو زیاده

زن هم برای اون زیاده

این تصمیم خودته

اگه دیدی خیلی داری تحقیر میشی ؛ اجرا بزار مهریه ت رو.