2777
2789
عنوان

ژل لب و چونه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 27 پست
اولش خیلی ورم اینا داشت من می‌خوام برم عروسی بعد این ایام؛ چند روز قبلش بزنم

باورت میشه بگم من میخوام صبح بزنم و عصرش متاسفانه یه مراسم ترحیم باید برم😄😄موندم چیکار کنم،،امروز زنگ زدم نوبتمو جابه جا کنم هر چی گفتم قبول نکردن،،البته سری قبل ک پیش همین دکتر زدم اصلا ورم نکرد خیلی طبیعی و قشنگ زده بود ولی قبلترش ی جا دیگه زده بودم تا دوهفته ورم و کبودی داشتم

با یه دکتر که حرفش و کارش رو قبول داری مشورت کن ببین نظرش چیه این چیزا به حالت چهره بستگی داره به یک ...

ببین دکتر نمیاد بهت بگه بهت نمیاد یا میاد؛ فوقش میگه این اندازه بزن یا کم تر ؛ هیچ دکتری نمیگه ؛ 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه بگم من میخوام صبح بزنم و عصرش متاسفانه یه مراسم ترحیم باید برم😄😄موندم چیکار کنم،،امروز ...

عزیزم این ژل بزنم قشنگ تا یک سال با ترمیم میمونه برام؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
عزیزم این ژل بزنم قشنگ تا یک سال با ترمیم میمونه برام؟

من نمیدونم ک شاید بستگی ب پوستت دکترت و مارک فیلرت داره،،برای من که خیلی موند یکسالم بیشتر،،ببین خیلیا بعد دوسال منو میدیدن میدونستن ی تغییر خوب کردم ولی دقیق نمیدونستن چیه😄

من نمیدونم ک شاید بستگی ب پوستت دکترت و مارک فیلرت داره،،برای من که خیلی موند یکسالم بیشتر،،ببین خیل ...

مارک فیلر شما؛ چی بود ! 

من نمیدونم ک شاید بستگی ب پوستت دکترت و مارک فیلرت داره،،برای من که خیلی موند یکسالم بیشتر،،ببین خیل ...

بعد ی سوال اگر خوشم نیومد دوست نداشتم میتونم کیه آنزیم بزنم 

از اونجایی که لبم خودش حجم داره بنظرم نباید بیشتر از یک سی سی بزنم شما چند سی سی زدی 

از اونجایی که لبم خودش حجم داره بنظرم نباید بیشتر از یک سی سی بزنم شما چند سی سی زدی

من لبم فرم خوبی داره ولی حجم نداشت کمی باریک بود منم یه سی سی زدم،الان در نظر دارم نیم سی سی بزنم ببینم دکتر نظرش چیه

اره میتونی تخلیه کنی،،ببین نمونه کارای دکترتو ببین اول،،اگه پیج داره ی نگاهی ب کاراش بنداز

کاراش خوبه اما می‌دونی ! چیه من خودم آدمی هستم که زود پشیمون میشم مثلا مژه گذاشتم همه میگفتم چقدر تعغیر کردی قشنگ شدی فرداش ریمو کردم نمی تونستم بپذیرم حس میکردم مصنوعی شدم😂اما خوب دلم یه تعغیر میخواد فوقش میگم پشیمون شدم مثل قبل میشه آنزیم میزنم 

من لبم فرم خوبی داره ولی حجم نداشت کمی باریک بود منم یه سی سی زدم،الان در نظر دارم نیم سی سی بزنم بب ...

منم میگم یه سی سی نهایتش ؛ شایدم دکتر بگه همون نیم سی سی کافیه چون لب پایین اوکی بالا ی خورده بزرگ بشه خوب میشم 

من لبم فرم خوبی داره ولی حجم نداشت کمی باریک بود منم یه سی سی زدم،الان در نظر دارم نیم سی سی بزنم بب ...

مرسی بخدا خیلی وقت گذاشتی من ببینم آخرش چی میشه ؛ راستی نگفتی چ مارکی خوبه خودت چی استفاده کردی 

مرسی بخدا خیلی وقت گذاشتی من ببینم آخرش چی میشه ؛ راستی نگفتی چ مارکی خوبه خودت چی استفاده کردی

فدات گلم،ایشالله جفتمون بزنیم و خوشگل مشگل بشیم😄،بخدا یادم نیست مارکش،واسه الانم ب دکتر اعتماد دارم کارش خوبه میسپارم ب خودش

اگر خودت صورتت خوبه نزن چون ممکنه پشیمون بشی

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست